Кабачковий торт
800 г очищених кабачків натерти на крупну тертку (сік не зливати). Додати 2 яйця, 100 мл молока, 2 склянки муки, 3 - 4 ст.ложки олії, посолити і поперчити. Перемішати тісто, має бути як на млинці чи деруни. На сковорідці смажимо млинці - коржі, для цього кладемо тісто товщиною до 1 см, рівняємо ложкою, гарно підсмажуємо і обережно лопаткою перекидаємо. Сковороду мажемо олією або використовуємо тефлонову.
Робимо начинку: тремо на тертку 200 - 300 г тердого сиру (можна і плавлені сирки), додаємо порізаний кріп і петрушку, заправляємо майонезом і часником, перемащуємо холодні коржі.
Подаємо як холодну страву, хоча мені подобається, коли млинчики ще ледь теплі.
Рецепт Валерії Білевич (журнал "Люблю готовить" №8 за 2007 рік)