Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
О, і я дошла до компа. КРАСОТА , РОБОТА БЕЗДОГАННА , задумано і ВИКОНАНО прекрасно , +приєднуюсь до всього вище сказанного дівчатками. Я ще по коричневій сорочці побачила- що толково ти все робиш , навіть"дуже толково". Якби не знала- ніколи би не здогадалась ,що ти початківець... Молодчина, маєш талант і трудолюбість(чи як там правильно), бо так вишивати- то в кожноі майстрині"нервів вистарчить". З твоєю вишиванкою може тіко musya на сорочка "рядом стати", хоч в тебе вишивка на рівень цікавіша.Додам від себе- дуже буде цікаво спостерігати"за твоім" ростом, бо як займешся серьйозно тортиками (повністю)- ми ще почуємо про тебе "у великому масштабі", маєш всі складові до цього. Тіко, єдине- трошки запростий піднос до такоі красоти...
Нінок ото вже нахвалила . Та і решту дівчат, ви тово поакуратніше з компліментами, а то я толком ще не подружилася з мастикою, а тут такі гарні відгуки . От візьму і носа задеру . А якщо серйозно, то дуже приємні ті ваші слова, хочеться ще більше старатися. Ніна, на рахунок підносу , то просто тортик був для мого тата на Михайла, так , для поїдання в сімейному колі. , а до підложок під торт, то я ще не дожилася
"доживайся" швидше до підложок, або просто якимись "паперами гарними" чи просто рівні нікельовані+салфетка і т.д. Бо маєш дуже гарні торти- і ім ОБОВЯЗКОВО треба нормальну"огранку" .
торт вареники зі шкварками і маком, робила для сестри на іменини, ваги не знаю, в середині шоколад на кипятку з головної, також сирно-масляний крем+ шоколадні кріспи, вареники з чорносливом , курагою і сумішшю горішків з медом, покритя ММ, полито топленим медом, і чуть посипано маком! критика приймається P.S.вибачайте за якість фото, знову з вебки, телефон не хотів нормально фоткати
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
АЙФОН ДЛЯ ВІКТОРІЇ шоколадні коржі-шоколадний крем,мастика ММюне розгладжена -ще до утюжка не дожилася,малювала активованим вугілям,чомусь воно не розчинилось,потім кондуліном,так накондулінила,що зранку аж потріскав КУХАРКА ДЛЯ СЕСТРИ цей взагалі мені щось не пішов дуже ним не задоволена. клас.бисквіт-шоко бисквіт-масло-згущонка-ананаси.мастика ММ і мастика від УКРАСИ(така кака не купуйте,написано для обтяжки-а висихає і тріскає).перший раз робила два торти на один день,дуже важко