Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Дівчата привіт, я захоплююся вашими роботами, деколи просто перегортаю сторінки галереї тортів і любуюся вашими шедеврами, наскільки все акуратно і зроблено з любовю!!! Я робила тортик на вихідних для коханого чоловіка на День Народження, ми солодкого практично не їмо а святкували в сімейному колі, тому робила маленький. в середені бісквіт і вершковий крем.
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
galalviv, В мене від твоєї щелепи (тобто від тортика))) мову відняло!!! Класні зуби (дай Бог кожному )!!!. Відкрий таємницю, як робила!!!! (то я МК випрошую))))
Roksolana, молодчинка, що навіть невеличкий тортик оформила з такою фантазією!!! Уявляю, скільки потрібно було часу на розмальовування буковок!!!))) Захопило? Сподобалося? Скоро майструватимеш шедеври!!!
Христина), В черговий раз дивуєш красою!!! Дуже подобається айсингове мереживо!!! А дрібнички можна роздивлятися дуже довго. Єдине, якось біднувато виглядає той біленький піптик на сумочці. А що залуговує окремої уваги - так то роспис - це ж треба такі золоті руки мати!!!Я так розумію, що то звичайний пензлик?
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Єдине, якось біднувато виглядає той біленький піптик на сумочці. А що залуговує окремої уваги - так то роспис - це ж треба такі золоті руки мати!!!Я так розумію, що то звичайний пензлик?
Дякую за дуже класний відгук!!) Сумочку і справді я не доробила( хотіла зробити і ручки і замочки... але часу мала ну дуже мало))) і розпис то пензликом робила))) ще раз дякую!!!!!!!!!!! І всім за +++++++++++++
Цитата: Іриска
Торт з туфелькою і бантом
Гарний тортик вийшов!!!!!!!!!!!! Мені дуже сподобалися троянди!!! Такі великі і гарні!!!!!!!!!!! Молодець!!!!!!
Торт "Подорож") Замовляли в мене на роботі, як подарунок директору від всього колективу) Ідея полягає в тому, що: "Бажаємо об'їздити цілив світ, але завжди повертайтеся до нас!" Дизайн мій) Вага приблизно 14-16 кг. він такий важкий, що я підняти сама не змогла, ну і не важила) всі яруси в середині різні.
АААААААА- я в ШОЦІ, торт такий класнючий , що слів мені забракло . Такий файний вийшов, постаралася на славу. Сподобалося, що він дуже кольоровий , про саму конструкцію мовчу , бо навіть не знаю з якого боку підійти до того. МОЛОДЕЦЬ Твої тортики надихають
Христина), а щоб ти була здорова!!! На ніч таку красу виставляти (він мені буде снитися)))) Вже хвилин 15 роздивляюся, і навіть н можу уявити - ЯК?!!!! Теоретично - наче зрозуміло, але ж силу тяжіння наче ще не відміняли
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Христина, я в захваті. Торт пречудовий, задум "абалдеть" , не знаючи твої роботи і твій талант, я б ніколи не сказала, що таке підсилу одній ЛЮДИНИ. Дивлячись на твої роботи - ти дуже терпелива, це признак хорошої майстрині, ти МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!