Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Яілатан дякую , та знаєш перший раз завжди боязно , а потім переживаєш щоб на смак сподобався , я того досвіду з мастичними тортами небагато маю. Як для себе робила - не боялася, бо то собі, а клієнту треба вгодити , тому переживала.
Вага 3,9 кг. Дали мені фото і так по фото робила. Заказували в середу . А вчора зранку звонять, що на суботу в ресторані місця нема, і торт має бути на пятницю. Робила торт до 4 ранку. Ось таке було фото, хотіли в 2 кольори сумочку.
Це я собі придумала заняття )), їхали на 60-ти річчя чоловікового вуйка, вирішила здивувати люд )) Вийшло, звичайно, не супер, "вишити" хотіла швидко, а то потрібно трохи терпіння, маки не висохли і впали шматочкою ((, в нас дуже волого, в мене навіть давні висушені квітки відсиріли, чоловік жартує, що живі ))
Торт "Вишиванка", вага 2.5 кг, шоколадні коржі, прошарок з "Поля Робсона", крем Шарлот, мастика шоколадно-мармишкова
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.