Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Христина , підкажи ще раз про золоті осколки- я взяла на хлібопічці у Лілі, але вони якісь світло золоті і " блєклі", ти у неі брала чи на Англіі?
Привіт! Ті осколки брала у Лілі на Хлібопічці, я ще трошки кандуріном золотим підмалювала і посипала золотим блиском) Хочу в неї ще замовити, бо закінчуються і срібні ще в додачу) А тортик з Туристами малювала вручну! Дякую всім за відгуки і плюсики!!
Сорочка суперова, акуратна, класна та вишивка віддиском , певно,що нічого міняти не треба- бо якщо тортик файний , рука набита і клієнтам подобається , то нехай ім і тобі буде добре.
Дякую ,твої слова як бальзам.... І всім дякую за плюсики і гарні слова
Христина , велике дякую за відповідь - бо я на осколки дивилась і гадала , ті чи ті , ніби подібне , а колір інший... Ну , я просто не знаю, як ти то вручну розмальовуєш, ще темні кольора легше, а такі зелено- гірчичні то просто я в шоці , просто ТАЛАНТ І ТРУДЯГА! Маєш цікавий стиль в тортиках, я то кажу" європейський"- бо в них або сильно повністю розмальовують або просто гладенький торт+композиція стильна (переважно з мною в неті баченого), таке ще трошки для "нашого ока" так би мовити незвично .Не те ,що я тут про укр. недобре відзиваюсь - але мені тортики з Европи, чи то Америка,Австралія ( суджу по іх журналах) інакші, може я помиляюсь, але чогось склалась така думка.
Тортик просто КРАСОТА , дуже рівненький і стильний, навіть не знаю , як хвалити. Дуже -дуже гарно розмальовані ті гілочки по тортику(наскільки я зрозуміла то декор гель підфарбований) , ідеально поєднання кольорів і розміщення композиціі. Христина , при оказіі, змалюю з твого тортика - бо вже такий красивезний , що ніц не добавити і не придумати.
інна, KotMarta, нінок, Дівчата, дуже дуже дякую за відгуки! І всім за плюсики!!!! Нінок, я гілочки розмальовувала зеленою фарбою, а потім мені захотілося додати якогось об'єму до них, от і взяла і намазала ще гелю) Ще раз дуже дякую!!!!!!!!!!!