Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
торт "Обігрівач автобуса" (Ось таке замовлення я мала на сьогодні, трошки була шокована від нього, не знала, як такий торт можна зробити. Щей обігрівач обов'язково мав бути на ножках. Прийшлося просити чоловіка зробити дерев'яну підставку)
Вага : 2,4 кг., коржі : маковий, горіховий, кавовий, з ізюмом, крем заварний , ШМ
А я,коли побачила в однокласниках,думаю,йой,то що таке?,і швидко сюди.
Цитата: KotMarta
, трошки була шокована від нього, не знала, як такий торт можна зробити
Але ж справилась на відмінно !
Цитата: KotMarta
Вага : 2,4 кг
От вага маленька,так намучитись з ним,підставку робити,а заробітку то не дуже...Чи за складність доплачували ? Питаю,бо може коли пригодиться,я думаю,що за таке доплачувати треба.
Дуже класна робота!!!! Гублюся в догадках...як...?) Скажіть, будь-ласка як така циліндрична форма вийшла? Може крутили тісто як на рулет??? і така класна фарба срібна! Якщо не секрет яка фірма і де брали?) Дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я в захваті від обігрівача!!!!!!!!!!!!!!
Скажіть, будь-ласка як така циліндрична форма вийшла? Може крутили тісто як на рулет??? і така класна фарба срібна! Якщо не секрет яка фірма і де брали?)
Спочатку я думала скрутити рулетом, але розріз би був не таким, як треба. Вирішила зробити щось подібне до тортика м'яч, тобто взяла пусту пачку від коньяку ( в мене десь 2 роки така валялася, вона має цилінричну форму ), розрізала наполовину, і зібрала тортик в тих половинках, потім ті дві половинки склала докупи. Результат вийшов суперовий, майже на потрібно було рівняти А фарба, то кандурін, я замовляла на "Хлібопічці"
Цитата: Яілатан
В житті б не здогадалась, що то таке)
Я сама би теж не здогадалася , робила по фотографіях, які вислала мені замовниця. Мої діти казали, що то батарейка, а чоловік, що подібне на термос.