Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
yaarysya, Я тут просто впала і тільки, що виповзла з під столу. Клас, клас, клас!!!!Суперовий чемоданчик, все ідеально.
Так само, аж"рот розкрила". Чемодан з відкритою кришкою- то супер складна штука для зробіння. Молодець 100 разів!. Тортик рівненький, чіткий, а структура кейса- то без слів ...
Приймайте,дівчатка,мій тортик Торт Пляшка Всередині Снікерс,вага 2 кг,ШМ.Недоліків є багато,критикуйте!!!Всі ми вчимось на своїх помилках.Спочатку плануєш по-одному,а виходить як завжди
Недоліків є багато,критикуйте!!!Всі ми вчимось на своїх помилках.Спочатку плануєш по-одному,а виходить як завжди
Гарний тортик, недоліків багато - я тут точно не бачу. Розміри відповідні , колір і рельєф хороший , ободки теж подобаються , та й Снікерс з тими вершками не такий вже й легкий під мастику- теж вміння потребується. Давно тебе (я на "ти" ) не бачила на сайті , тепершній тортик приємно радує око - мені здається , що маєш суттєвий скачок в майстерності. Ну, а як хочеш критики- то єдине, надпис Вітаю трохи простий( між іншим у мене теж проблема з надписами, чоловік іх вічно критикує... : ) і фон дуже білий, певно би молочний чи слонова кість був би більш доречним. Та й відкритка там щось непонятно- знову ж я маю так само, бо ніколи толком до таких форм не знаю "де притулити".
Давно тебе (я на "ти" ) не бачила на сайті , тепершній тортик приємно радує око - мені здається , що маєш суттєвий скачок в майстерності.
Звичайно на ти.Та щось не вистачає зараз трохи часу,на сайт заходжу рідко,але думаю то недовго так буде.Дякую за критику.В мене в плані каліграфії взагалі завжди проблема,ще зі школи.Ну не люблю я писати і не вмію гарно,мені на простому надписі руки трясуться.Хоча треба над тим працювати.Я собі планувала інший надпис і відкритку,але на скоро руку доробляла і не вийшло. Дякую всім дівчаткам за відгуки у препутацію.Ви найкращі
Дякую за критику.В мене в плані каліграфії взагалі завжди проблема,ще зі школи.Ну не люблю я писати і не вмію гарно,мені на простому надписі руки трясуться.Хоча треба над тим працювати.Я собі планувала інший надпис і відкритку,але на скоро руку доробляла і не вийшло.
В мене самоі ті підписи якісь дитячі і "непонятні" і мені завжди- як би то сказати "легше наголосити "на недолікі , які і у мене присутні, бо це мені знайоме.
на сьогодні прийміть ще одного мого тортика _ЧЕМОДАН З ГРІШМИ_, всередині шоколад на кипятку+ганаш+ лимонний бісквіт+ лимоний крем, ММ. вага 4 кг(знові невгадала з вагою, замовниця хотіла 3кг,)
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Дівчатка парийміть мій мішок з грішми, правда він вийшов якийсь не такий як мав би бути, та все ж, всередині польський медівник від коко-шанель, заварний крем, пропитка лікер адвокат, мастика змаршмелов(правда шось вона мені сьогодні кришилася) ваги не знаю бо робила для сестри вибачайте за фото, з фотоапарата знов не грузиться, каже що завеликий формат зображення, хоча в однокласниках грузиться все
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель