Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торти з квітами-4
нетік
18 травня 2012 17:25
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!




КАТАЛОГ

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Oksana_sx
22 травня 2012 15:04
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 720
Реєстрація: 6.10.2011

ICQ:--

Бали: 2818
Галиночка так на зубочистки
Перейти на початок сторінки
lenameln
22 травня 2012 23:21
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
galalviv,яка супер краса!
Перейти на початок сторінки
kosacjka
24 травня 2012 01:43
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Корзина з ромашками




Вага 1,6 кг
Коржі: бізе з горіхами + крем: згущонка + масло

Робила цей торт нашвидкоруч, бо завтра їду до свекрухи на день народження і в останній момент надумалась зробити тортик - тож не судіть дуже строго. Свої недоліки бачу - особливо вони замітні на фото :feel:

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
maryana
24 травня 2012 11:24
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
kosacjka,гарненький тортик...корзинки в тебе дуже гарні виходять.
Ось мій тортик "З лілією на 45років"

Всередині шоколадні коржі,сметанно-шоколадний крем,вишні,ММ.Критика приймається-особливо на рахунок квітки,хотіла зробити на дротику,а він рвав мастику...пелюстки не знала як з"єднати разом,то зробила дирочку в торті і так заклала квітку...

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
galalviv
24 травня 2012 13:22
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: maryana
Критика приймається-

Мар"яна,буду писати все,що думаю,не ображайся,будь ласка.Ти ж на замовлення печеш?,тому критика тобі потрібна,щоб рухатись вперед.
1.Покриття-чому він збоку хвильками?-це ж не стіл,покритий скатертиною!!!? Треба було акуратненько розрівняти мастику і було б набагато краще.
2.Квітка...Вона якась зів"яла,таке враження,що ти пелюстки зовсім не сушила.А як з"єднати пелюстки?-один до одного приклеїти,та й все,тоді встромити серединку,але це все потрібно робити чи на фользі,чи в креманках широких(я колись так робила) і дати висохнути,щоб квітка форму тримала.
3.І оці дрібненькі квіточки-якусь форму їм теж треба було б надати-кожну пелюсточку маленьким шаріком всередині ніби продавити і було б не так плоско,і всерединку якісьмаленькі горошинки покласти-типу тичинки зробити.
4.Ну і надпис-я не ризикую робити його на торті,бо можна зіпсувати весь торт.Краще зробити стрічку,чи якусь листівочку і на ній написати-хоч переробити можна,якщо не вийде.
А зараз не по тортику: фотографія погано зроблена,а це теж впливає на наше сприйняття.Я теж фотограф поганий,тому ,коли фотографую торти,то роблю дуже багато кадрів у різних режимах,а тоді вибираю найвдаліше фото.Чоловік від мого фотографування в шоці! :wassat:
Не гнівайся-я це все написала з найкращими намірами.
Перейти на початок сторінки
нінок
24 травня 2012 13:39
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: maryana
Ось мій тортик "З лілією на 45років"

Симпатичний тортик , правда Galalviv -то "вже все розказала". :smile:

Цитата: galalviv
Не гнівайся-я це все написала з найкращими намірами
Це дійсно так, вона хоче тобі краще , а ще й критикуємо більше тих , хто пече на замовлення , бо то інше.Я , наприклад , сама прошу критику, бо клієнт (ну в мене точно ...) "пішов вимогливий", треба старатись ім вгодити. :feel: Квіточка нормальна, впала "трохи"- мішай з ЖМ , буде краще триматись, надпис- я теж не ризикую, щоб не псувати(хоч закордоном часто все на тортах малюють).Хвильки для мене то нормально, бо то таке- декор кожного , аби акуратно. Чого так кажу- в нас місті є дівчина , майстриня тортів, то вона дуже часто робить хвильками весь торт донизу, певно , клієнтам так подобається. А в мене клієнти всі просять мало мастики , аж надоіло- я себе почуваю, ніби грубо іі катаю... :feel:
Так , що тортик нормальний , будуть й кращі! Аби клієнт був задоволений :smile:
Перейти на початок сторінки
maryana
24 травня 2012 15:52
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: galalviv
Мар"яна,буду писати все,що думаю,не ображайся,будь ласка.Ти ж на замовлення печеш?,тому критика тобі потрібна,щоб рухатись вперед

Цитата: нінок
Це дійсно так, вона хоче тобі краще , а ще й критикуємо більше тих , хто пече на замовлення , бо то інше.

Я ні в"якому разі не ображаюся,думка зі сторони дуже потрібно,бо вдома ніхто такого не порадить-всі кажуть що гарний,тай все...На замовлення я тільки-тільки починаю...а цей тортик був для маминого шефа(попросили зробити у понеділок-на вівторок) і спочатку він мав бути для нього і його дружини(їм обом цього місяця було 45р),тому планувала робити зовсім по-іншому,а тому і не підсушила квітку наперед.Спробувала зробити желатинову мастику,змішала з ММ вирізала пелюстки лілії вони підсохли-не були такими "зів"ялими"-а потім почала їх розмальовувати і вони розм"якли... :crying:
На рахунок покриття,то в мене просто залишилася мастика зелена,але покрити повністю торт не вистачило,а зробити іншу полінувалася... :feel:
Маленькі квіточки я прокатувала шаріком вони були кругленькі,то просто фото таке,а серединки просто намалювала :request:
Одним словом цей "дизайн" торту був взагалі не запланований,і я робила те що в голову прийде,а ще мене тоді страшенно боліла голова,я його почала робити в 1год,і то ледве встала з ліжка,а забрали пів4...
Але то все практика,на наступний раз буду враховувати всі ваші поради.ДУЖЕ
ДЯКУЮ... :3fb:
А ще на рахунок фото-то сама бачу що капєц повний...ще й гривні кусочок видно :lol: ,просто батьки вже їхали,то в останній момент сфоткала...

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
нінок
27 травня 2012 16:34
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
привіт , всім! Приймайте мій "вимучений" тортик " Фантазія"( така назва, бо квіти не відповідають живим, простьо фантазувала). Вночі робила , рано доробляла - "капєць", просто клієнтка перенесла торт з пятниці на неділю і в мене всі три накупу , бо завтра треба Губку віддавати, а вмене ще коржів навіть немає. Отак... :recourse: Тут в тортику, шоколадні коржі(на топленому шоколаді) + кусочки безе+ карамелізований мигдаль, зверху марскапоне + Крем- віскі( таке саме , як Бейліз, тільки вдвічі дешевше), пропитка сироп+ крем віскі, ганаш білий, ММ , ЖМ , 3,6 кг . То такий "мудрий" тортик- бо сестра моєі колежанки, яка вічно з-за кордону малому моєму привозить багато подарків. Ну і я вже не економила. Строго не судіть, бо "косяків" уйма... :feel: -печворк не дотиснула, щось не вмію, ще хотіла айсінг, а вже не встигала. Що зробила, то і маю- надіюсь, що буде смачний. :smile: Цьому тортику можна дати ще іншу назву- " гриб" або " Гриб з квітами" , бо мені він чогось "печерицю нагадує"... :feel: :smile:
Перейти на початок сторінки
Тереза
27 травня 2012 16:46
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
нінок,
тортик виглядає гарно,акуратний,кольори ніжні,квіти відповідають назві,оформлення суперове,нічого зайвого,а якщо врахувати його середину,то це взагалі -бомба!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
27 травня 2012 19:02
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Прийміть і мій перший тортик з мастики.Пекла для колег по роботі.Прошу критики і порад.
Тортик "Калли"



Вага 2,8 кг,шоколадно-мармишкова мастика від Volo-shkи.Всередині "Шоколад на кип'ятку" від Натоньки,крем Шарлот+персики.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 15:27

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100