Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Вага 1,6 кг Коржі: бізе з горіхами + крем: згущонка + масло
Робила цей торт нашвидкоруч, бо завтра їду до свекрухи на день народження і в останній момент надумалась зробити тортик - тож не судіть дуже строго. Свої недоліки бачу - особливо вони замітні на фото
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
kosacjka,гарненький тортик...корзинки в тебе дуже гарні виходять. Ось мій тортик "З лілією на 45років" Всередині шоколадні коржі,сметанно-шоколадний крем,вишні,ММ.Критика приймається-особливо на рахунок квітки,хотіла зробити на дротику,а він рвав мастику...пелюстки не знала як з"єднати разом,то зробила дирочку в торті і так заклала квітку...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Мар"яна,буду писати все,що думаю,не ображайся,будь ласка.Ти ж на замовлення печеш?,тому критика тобі потрібна,щоб рухатись вперед. 1.Покриття-чому він збоку хвильками?-це ж не стіл,покритий скатертиною!!!? Треба було акуратненько розрівняти мастику і було б набагато краще. 2.Квітка...Вона якась зів"яла,таке враження,що ти пелюстки зовсім не сушила.А як з"єднати пелюстки?-один до одного приклеїти,та й все,тоді встромити серединку,але це все потрібно робити чи на фользі,чи в креманках широких(я колись так робила) і дати висохнути,щоб квітка форму тримала. 3.І оці дрібненькі квіточки-якусь форму їм теж треба було б надати-кожну пелюсточку маленьким шаріком всередині ніби продавити і було б не так плоско,і всерединку якісьмаленькі горошинки покласти-типу тичинки зробити. 4.Ну і надпис-я не ризикую робити його на торті,бо можна зіпсувати весь торт.Краще зробити стрічку,чи якусь листівочку і на ній написати-хоч переробити можна,якщо не вийде. А зараз не по тортику: фотографія погано зроблена,а це теж впливає на наше сприйняття.Я теж фотограф поганий,тому ,коли фотографую торти,то роблю дуже багато кадрів у різних режимах,а тоді вибираю найвдаліше фото.Чоловік від мого фотографування в шоці! Не гнівайся-я це все написала з найкращими намірами.
Симпатичний тортик , правда Galalviv -то "вже все розказала".
Цитата: galalviv
Не гнівайся-я це все написала з найкращими намірами
Це дійсно так, вона хоче тобі краще , а ще й критикуємо більше тих , хто пече на замовлення , бо то інше.Я , наприклад , сама прошу критику, бо клієнт (ну в мене точно ...) "пішов вимогливий", треба старатись ім вгодити. Квіточка нормальна, впала "трохи"- мішай з ЖМ , буде краще триматись, надпис- я теж не ризикую, щоб не псувати(хоч закордоном часто все на тортах малюють).Хвильки для мене то нормально, бо то таке- декор кожного , аби акуратно. Чого так кажу- в нас місті є дівчина , майстриня тортів, то вона дуже часто робить хвильками весь торт донизу, певно , клієнтам так подобається. А в мене клієнти всі просять мало мастики , аж надоіло- я себе почуваю, ніби грубо іі катаю... Так , що тортик нормальний , будуть й кращі! Аби клієнт був задоволений
Мар"яна,буду писати все,що думаю,не ображайся,будь ласка.Ти ж на замовлення печеш?,тому критика тобі потрібна,щоб рухатись вперед
Цитата: нінок
Це дійсно так, вона хоче тобі краще , а ще й критикуємо більше тих , хто пече на замовлення , бо то інше.
Я ні в"якому разі не ображаюся,думка зі сторони дуже потрібно,бо вдома ніхто такого не порадить-всі кажуть що гарний,тай все...На замовлення я тільки-тільки починаю...а цей тортик був для маминого шефа(попросили зробити у понеділок-на вівторок) і спочатку він мав бути для нього і його дружини(їм обом цього місяця було 45р),тому планувала робити зовсім по-іншому,а тому і не підсушила квітку наперед.Спробувала зробити желатинову мастику,змішала з ММ вирізала пелюстки лілії вони підсохли-не були такими "зів"ялими"-а потім почала їх розмальовувати і вони розм"якли... На рахунок покриття,то в мене просто залишилася мастика зелена,але покрити повністю торт не вистачило,а зробити іншу полінувалася... Маленькі квіточки я прокатувала шаріком вони були кругленькі,то просто фото таке,а серединки просто намалювала Одним словом цей "дизайн" торту був взагалі не запланований,і я робила те що в голову прийде,а ще мене тоді страшенно боліла голова,я його почала робити в 1год,і то ледве встала з ліжка,а забрали пів4... Але то все практика,на наступний раз буду враховувати всі ваші поради.ДУЖЕ ДЯКУЮ... А ще на рахунок фото-то сама бачу що капєц повний...ще й гривні кусочок видно ,просто батьки вже їхали,то в останній момент сфоткала...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
привіт , всім! Приймайте мій "вимучений" тортик " Фантазія"( така назва, бо квіти не відповідають живим, простьо фантазувала). Вночі робила , рано доробляла - "капєць", просто клієнтка перенесла торт з пятниці на неділю і в мене всі три накупу , бо завтра треба Губку віддавати, а вмене ще коржів навіть немає. Отак... Тут в тортику, шоколадні коржі(на топленому шоколаді) + кусочки безе+ карамелізований мигдаль, зверху марскапоне + Крем- віскі( таке саме , як Бейліз, тільки вдвічі дешевше), пропитка сироп+ крем віскі, ганаш білий, ММ , ЖМ , 3,6 кг . То такий "мудрий" тортик- бо сестра моєі колежанки, яка вічно з-за кордону малому моєму привозить багато подарків. Ну і я вже не економила. Строго не судіть, бо "косяків" уйма... -печворк не дотиснула, щось не вмію, ще хотіла айсінг, а вже не встигала. Що зробила, то і маю- надіюсь, що буде смачний. Цьому тортику можна дати ще іншу назву- " гриб" або " Гриб з квітами" , бо мені він чогось "печерицю нагадує"...
нінок, тортик виглядає гарно,акуратний,кольори ніжні,квіти відповідають назві,оформлення суперове,нічого зайвого,а якщо врахувати його середину,то це взагалі -бомба!!!