Цитата: Яілатан
серединка, куди там той дротик пхати
в мастику,то треба ще таку пімпочку спершу зробити.
Цитата: Міла 83
це ж пелюстки потрібно обробити
Ото вже щось я не розумію...-прокатати краї,чи що???-так то у всіх квітах треба робити,бо грубо виглядатимуть.
Цитата: chajka
тепер вже точно не сумніваюся
-ну хоч переконала
Цитата: chajka
ти про МК все-таки не забувай
Пам"ятаю! Може таки колись та лєнь мене покине і не буду відкладати роботи на потім,коли вже часу ні на що не хватає-пофотографую.
Цитата: нінок
Ти і без курсів квіти одразу гарно робила, а тепер он йака майстриня!
Ніна,я на курсах ще не була....на жаль.
мастикою підложку покривала- тяжко було? Я пару раз так робила- не така вже ця справа проста..Клей СМС наносила і тоді мастику ММ+ЖМ - а ти на що і яку?
Ойой!!!!! Як ти все складно робиш,в мене і нема того всього.Розказую,як роблю я: покриваю торт (не на підложці),мастика само собою лишається.Беру її,розкатую до потрібного діаметру(тонесенько,щоб дуже ваги не збільшувала),прикладаю підложку,вирізаю круг,потім переношу його на підложку,беру верх з тортівниці меншого діаметру,ніж торт,роблю відмітку і вирізаю серединку на тому крузі-місце під торт(знову ж таки з метою зменшення ваги-люди ж то їсти не будуть).Потім оформляю собі ту підставку ,краєчки чуть змазую білком,щоб приклеїти її до підложки,потім акуратно переношу на неї торт і вже тоді оформляю низ торта.Дуже мені подобається,коли підложки так оформлені,та й мастики тоді майже не лишається.
От файні в тебе щипчики- ти колись писала які то, але нінок вже "забула" чи то"не запамятала".... Ніби ті що 3 шт. на планшеті?
Точно не запам"ятала.В мене пластикові,але не з Ларану-ліпші,великі,на Торт декорі колись замовляла (до речі,це перший інструмент,який я придбала собі для мастики
),тепер щось таких не бачу ніде.
скільки зустрічала вирубки, де є та серединка (металічна) то досить дорого, навіть дуже.
Знаю,тому досі їх не маю. Я знайшла в Однокласниках пластмасові по 80 грн,думаю,може такі замовити.Але щось я останнім часом дуже витратилася на ті торти,певно ще трохи почекаю-забуду про ті витрати