Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Гарний тортик, ніжні кольори, букетик не сильно можна розгледіти- а так симпатичний, цікавий ,все подобається- тіко "не ображайся" трохи мені ті ажурні фігурки по ярусам зайві , забагато того всього якось.
Цитата: Lusuchka
торт "Любій подрузі"
Гарно вирівняно, добра форма тортика, букет гарний-хоч не особо люблю такі кольора , але тут ніц "не мішає". Мені взагалі вже давно здалось, що тобі подобається робити тортики з квітами. Запамятала добре твій тортик з тими квітами з червоного айсингу"типу вишивання"- в тебе гарно вийшло і зі смаком. Радила би й далі працювати в тій техніці , бо дуже добре то в тебе получається.
Та ну, чому ображатися, для того і виставляю тортики щоб ви щось підказали. А на рахунок того що забагато всього і сама бачу але руки всерівно роблять. Хача самій подобається мінімалізм при оформленні тортиків. При роботі мені потрібно руки звязувати.
Торт " Ювілейний" вибачайте за якість фото , фотографувала вже в залі , а там було дуже погане освітлення)) В середині " Вишневий аромат", медівник з горіхами. Вага 7 кг
Торт з орхідеями цимбідіум В середині шоколадні коржі, кавовий крем, вишні з коньяком. Вага 1,8 кг
мари4ка, я просто захоплююся вашою майстерністю ваші торти просто неперевершині.ось блукаю по вашому форуму шукаю ідею для торта на вілей тата.хочеться двоповерховий і польовими квітами як і вас але дуже сумніваюся що щось подібне в мене вийде .з квітів ліпила тільки рои але вже хочеться чогось нового .буду пробувати зробити такі ж квіти.
Тортик гарний , підложку добре до тортика зробила- молодець! І ото ,що хочеш роби зі мною, але маю тіко"одне зауваження"... Орисю, "дитино моя"-чого взяла на основу такий яскравий колір? Маєш такі красивезні квіти(робота нелегка) ,вони самі по собі яскраві+ тут ще торт сам такий яскравий. Дуже відволікає від композиціі- а вона прекрасна і має бути головна.Трошки би то світліше , або все таки слонова кість, жовтаво- золотавий і т.д. Хоча то моє бачення кольорів , а не факт-що воно правильне...Хотілось би почути думку дівчат про кольори, а то може я дарма ото до тебе"пристала"...
Цитата: muzarom
Торт з орхідеями цимбідіум
Акуратний , ніжний і гарний, квіти суперові.Тільки треба було ,певно , ті квіточки не разом і не в центрі, щось би друге ...Ото тіко не ображайся- спеціально пишу тобі коментар, так як ти займаєшся тортами на замовлення і вимоги більші до майстринь.Просто , захотіла написати свою думку, бо дуже гарні квіти і композиція , наробитися коло тих квіток треба капєц( це я догадуюсь, бо сама квіток не вмію... ) і хочеться для них такоі "огранки" , щоб достойно на тортику "сяяли".
Ніна пояснюю чому саме такий колір, я колись в інтернеті побачила такий торт і він мені дуже сподобався, вирішила зробити щось подібне до нього. Ну що зробиш зі мною - люблю такі насичені кольори
Цитата: нінок
Трошки би то світліше ,
Мав бути колір на пів тона темніший, але побачила що мастика втрачає свою консистенцію тому зупинилась і не додала фарби.
Цитата: нінок
Ото тіко не ображайся
Та яке там ображайся, Ніна ти що я завжди рада коли коментують, бо не завжди бачиш свої помилки))
Цитата: валентинка)))
підкажіть як добитися таких яскравих кольорів
Використовую гелеві фарби Амеріколор)) Дівчата усім дякую за плюсики
Мав бути колір на пів тона темніший, але побачила що мастика втрачає свою консистенцію тому зупинилась і не додала фарби
Ото молодець, що вчасно зупинилась -бо то би не тягнулась зовсім мастика. Орисю, я вже поняла про колір-може й в житті то трохи інакше виглядало, бо на фотці трохи незвично. Ті кондитери вони використовують якісну готову мастику- і там ті насичені кольори трохи як би"матові".А нарахунок кольора- дійсно, це все індивідуально, мені заяскраво, тобі якраз, а треба робити те,що тобі подобається, тоді будуть результати. Я от кандурін люблю і "ліплю" кругом(вже не раз тортики "підпорчувала "ним)- і що зробиш, як ото подобається...