Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Тортик гарний і кольорий, дуже украінський. Файно виглядає молочна мастика, квіти ікозачок приємні ,живенькі. А про листочок з текстом- то "без слів", я не знаю , як то все можна написати, бо мені те писати тяжко дається, я ледве "вітаємо + імя пишу" . Може я помиляюсь, пишу це як комплімент- за остатні 2-3 міс. твоі тортики все гарніші та ідеальніші, більше кольорів чи кольора яскравіші, -рівненькі і чіткі лініі краів як би то сказати "семимильними кроками вперед" йдеш. Я не спєц, просто висловлюю свою думку , мені так здається, що стараєшся дуже і працюєш немало. Молодець, так тримати!
Цитата: musya
торт "Ювілейний"
все гарно, зі смаком , акуратно- можна не писати, а копіювати текст з кожного тортика, бо Musya робить кожну роботу ідеальною, "витягує на глянц".Квіти дуже гарні, а як ото торт так пофарбувати- ну просто не знаю, в мене все би потекло...
Цитата: KotMarta
Торт " На 20 -ліття в Україні"
Гарний тортик, все добре , акуратний , поєднання кольорів дуже стильне( люблю жовтий на тортах, а білі тортики то дуже подобаються).Про покриття дуже розумію, просто капєць з тою жарою, під руками топиться, поки ту мастику розрівнюєш. Все рівно все гарне і приємне, а ще хочу запитати- а як та квіткова мастика, краще ніж ММ+ЖМ , бо ніби по фотці бачу що не докінця досохла чи то я " туман" не робираюсь...
нінок, ДЯКУЮ!!! нарешті я дочекалася розгорнутого коментаря))))якби не ви дівчатка, то я так і не зважилася б на такі подвиги з тортиками. В червні ще робила для своїх, а в липні почала на продаж. Так що якщо хтось хоче і боїться спробувати робити такі торти не вагайтеся!!!! З практикою прийде майстерність. До гарних квіточок мені ще рости і рости. Але головне бічити ціль!!!!
Цитата: нінок
про листочок з текстом
На молочній мастиці писати не хотіло. Тому робила листочок з ММ і писала харчовими фломастерами і не сподівалася,що так легко буде (мабуть правильної консистенції була ММ). А за ідею тортика дякую irishka80
ще хочу запитати- а як та квіткова мастика, краще ніж ММ+ЖМ , бо ніби по фотці бачу що не докінця досохла
квіткова мастика сохне просто суперово, дуже скоро. Але є мінус в цій мастиці : коли висихає, то робиться крихкою. А ще в тих місцях, де я приклеювала пелюстки до серединки, мастика ніби розчиняється, розлазиться. Тому тут потрібно не переборщити з клеєм. ( таке у мене було і від саморобного клею, і від клею на основі СМС )
Дівчатоньки!!!!ВСім дуууже дякую за добрі слова,за "+" в репутації ,не обіжайтесь,що може я вам приділяю мало уваги,шось мені того часу бракує.
Цитата: Галиночка
тортик просто краса!!! а як суфле веде себе під мастикою? і за яким рецептом ти його готуєш?
Веде чудово,зверху даю корж,а побоках картошку.і все супер,а рецепт з торту "Три шоколади" irishka80, Soni, Лорі, KotMarta, Ваші тортики чудові,але мені так шкода що не можу поставити "+"їх далі нема,хіба що через телефон,а там вже всі нерви беруть боки воно відкриє ,такшо вибачайте .Дякую ще раз УСІМ,хто мене хвалить....але мені ще треба вчитись і вчитись ,і удосконалюватись,бо дуже я до себе критично ставлюсь торт"Троянди і намисто",ЙОЙ))))не знала,як назвати)))) вага 5,5 кг,темно-шок. біскві,світло-шок. бісквіт,клас. бісквіт,шок-вершкове суфле,вершково-ванільне суфле+персики,М.мастика.
musya твій тортик як і всі інші шикарний. я від нього в захваті. я сьогодні з тортиком "на одруження в українському стилі", вага 3,7кг, всередині - чорна троянда, мастика - мм