нінок, дуже дякую
Цитата: нінок
і собі прикупила трафаретів.
Вітаю! Чекатимемо від тебе нових шедеврів
Я вже писала про хамське ставлення до клієнтів ( мова йде про Торт Декор) а цього разу мала з ними ще один неприємний досвід. Печворки які я замовляла прийшли поламаними
. Вважаю, що це через їхню халатність і неналежну упаковку.Мало того що замовлення прийшло в бандерольці, та ще й конверт був завеликим, А такі крихкі речі, на мою думку, не слід пересилати в конвертах, тим більше що замовлення було на досить велику суму. Того ж дня мені прийшла посилочка і з La-Torta, тут все прийшло в маленькій коробочці, акуратно поскладано, так, що речі не мали змоги "літати" по цілій упаковці і відповідно поламатися в дорозі. І ставлення тут зовсім інше, та нажаль ціни, в основному вищі... Тому обирати доводиться між сервісом і економією( хоч останнього разу моя економія вийшла боком
).
Вибачте, що засмічую темку, проте може мій негативний досвід комусь стане у пригоді. Особисто я наступного разу проситиму, щоб моє замовлення в конверті не відсилали. Хоча печворків тут, напевно, більше не замовлятиму...