Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Красота, бездоганно, рівнесенький , акуратний, все продумано, композиція - без слів, дуже гарно і поєднано вдало. Тортик виглядає ніжно- ніжно. Підкажи , будь ласка, по боках ті білі квіточки- то айсинг?Якщо так,то як так рівнесенько зробила- через малюнок намітила чи трафаретик? Дуже вишукано , я так хочу навчитись, мені подобається коли айсинг не просто точково , а візерунками складними. Ти велика молодчинка!
yaarysya, тортик дуже гарний,ідеальне оформлення, на боках чудовий візерунок,а квіти така красота,ніби щойно зірвані з квітника,композиція дуже гармонійна-супер!!!
yaarysya, Іринко, я повністю погоджуюсь з дівчатами. Це чудо, таке ніжне - ніжне, супер!!!! А можеш ще показати, який в тебе айсинг купований, бо в мене теж один є, але дуже рідкий((
Дуже дякую за відповідь, я давно вже хотіла дойти до тих бокових трафаретів( в мене є метелики, але трошки завеликі на бока), бачила і раніше такий подібний- але на торті в тебе зрозуміла , як то гарно і елегантно. На тому сайті я часто закупи роблю, нормальний, в них асортимент великий.
Цитата: Іриска
Торт "Ювілейний
Гарний тортик, акуратний і ніжний. Молодчинка , гарно той ажурний плунжер приспособила , виглядає цікаво з тими перлами разом.