Цитата: yaarysya
Торт "Одиничка для Максимка
Акуратно , гарно , ніжно- як завжди , тільки любуватись. А про дрібні деталі- то , взагалі , мені "аж страшно", то така кропітка і важка робота , та ще й вміти треба - як не крути... Молодчина , так тримати!
Рада , що крем у пригоді стає, бо в мене то "самий ходовий" для дитячих , маю питаннячко ( ти колись писала, що твоі клієнти не особо люблять мокрі торти) - чи тут давала пропитку ? Бо я колись для себе робила без пропитки - то не дуже... А я якраз з тих консервованих персиків даю сироп (або чуть води до нього) і якраз до коржів по смаку О.К.
Цитата: galalviv
У мене тортик "Маша і ведмідь" для донечки.Це перші мультяшні кумири моєї Нікусі.Середина: шоколадні пудингові коржі+кокосовий корж від "Гавайського",заварний крем на білому шоколаді
Все ПРЕКРАСНО , як завжди.Гарні фігурки, тортик рівнесенький , кольора яскраві і гармонійні.
Як на мене "Маша і Ведмідь" не є легким тортиком , серединка дуже смачна- признаю такі креми до шоколадних коржів( особливо , якщо корж на шоколаді , а не какао). Я подібний використовую , тільки+ марскапоне , певно цей крем " ням- ням" і по смаку подібний до легкого ганашу.
Молодці дівчатка , таку красоту робите і нас надихаєте вчитись у вас і робити на кращі тортики!