Цитата: наталька
ше макстика пливе, всередині бісквіт+сирний крем на желатині від Нінок+персики
Наталька, тортик симпатичний , а от мастика пливе- мусиш вияснити , чого. Цей крем хороший , з власного досвіду пишу- не особо "любить " мастика цей крем(за сиру) . Я даю обовязково на бока кондитерську картошку ,( в мене вона на ганаші ), та ще й трошки края вверху тягну разом з боком, щоб край тримало добре , бо бисквіт мякий і жара яка зараз... Потім ганаш зверху і по жарі добре витримує. Я напишу рецепт в кремах , я трошки неправильно цей ганаш роблю, такий собі" простий метод," але на торті і по смаку він дуже добрий.
Ще може плисти від холодильника- треба трошки вищу температ. поставити, щоб перепаду з кімнатною не було великого. Але в тебе ніби від крему , так трохи по фотці орієнтуюсь.А так ти молодець, стараєшся і йдеш вперед - то видно .
Цитата: наталька
мені дуже віажко шось з неї робити, може в морозилку на трошка кину
З морозилкою акуратно- після неі мастика пітніє, треба виріб добре просушувати , і аж тоді на торт ставити, а сам мастичний торт в морозилку не можна, то певно всі знають , ну я ще до купи напишу.
Цитата: Soni
Отже торт "Маша і Медвідь"
Цитата: Soni
Торт "Зайчик і Кітті"
Дуже гарні , яскраві тортики , акуратні і рівненькі(як завжди)"не гріши" на себе - фігурки гарні і веселі по - дитячому , не можуть вони бути у нас всіх однаковими.