Привіт , дівчатка! Я коротко, бо щось отравилась (непонятно чим ) і настрій "трохи не той", а тортики ваші такі гарні -що хоч трошки напишу..Galina_Nedomirko- молодчина, гарний торт , рівненький , все добре , а кути там навіть не видно , що щось не так - мені , наприклад в квадратному важче рівняти , ніж в круглому. Як на 2гий мастичний- ШИКАРНИЙ ТОРТ !
Цитата: yaarysya
Губка Боб 2,8кг
Цитата: yaarysya
і Тачки 4,5кг
Суперово , як завжди , любиш печворки- дуже гарно тобі з ними виходить. Чого так кажу- я маю той печворк з грибами( там ще феі є) і толку- один раз десь використувала, нема " особого таланту". Ти молдодець, гарно іх розміщуєщ, а розтушовка тачок - ТО ЩОСЬ. Я до кінця, навіть не зрозуміла, як то зроблено. Думаю, що зелена основа, а біле і коричневе вже по ній, хоч не впевнена. Гарні торти , акуратні , стильні.А причастя тортик - то дуже файно , такий елегантний стиль тортика гарно пасує до багатьох нагод.
Цитата: musya
тортик"Маша і Ведмідь
Цитата: musya
торт"Для Святусика"
Ну тут я вже давно не знаю , як хвалити- якогось словника певно прикуплю, бо слова гарний , акуратний - то вже замало. Однозначно , маєш великий талант , маєш давно свій стиль - я твоі тортики зразу пізнавала, тільки но на форумі зареєструвалась.Тортик причастя особливо сподобався- спокійний, дорогий (виглядає так з-за бордюрів і квітки) і колір слоновоі кості - вишуканий завжди. Такий тортик можна легко під весільний зробити, так гарно то все там поєднано. Дівчатка, вибачте , про кого не написала , ніц щось сил немаю.А всі ПРОСТО МОЛОДЧИНКИ, бо видно що кожна старається і вкладає частинку душі своєі в той тортик.
yaarysya, Тортики як і завжди чудові. А з тачками досить цікавий. А з аерографом, полянка краще виглядає. Ці тачки, що по боках це теж печворк? musya, Тут теж без слів, одні емоції, дуже люблю дивитись на ваші тортики. Скажіть, а квіти теж з молочки, бо я раз попробувала, вона в мене рвалась, не тягнулась, як ШМ. А квіти взагалі не уявляю.
Дівчата, дуже красиві тортики!!!!!! А особливо торт"Для Святусика" кольори-Супер!!!!!!!!!! і стиль!))))) Дівчата багато хорошого написали, я приєднуюся до них, одним словом ШЕДЕВР!!!!!! Після такої краси, аж не знаю чи свої показувати)))))) Торт "Зайчики"
Робила двом дівчаткам близнючкам) Вага 3,5 кг. Шоколадні коржі + бізе!
Дуууже гарно все зі смаком.Всі тортики по-своєму гарні.... Тереза, інна, нінок, Яілатан, Христина),і ВСІ ДІВЧАТА,які ставили"+" в репутації,дякую щиро за Ваші добрі слова,але ВИ мене завстидали трохи,бо не є я вже такий Супер майстер ще вчитись і вчитись.17 червня був рівно рік, моїх не- доспаних ночей.Ніколи не думала ,що буду таким займатись,але я тішуся,що можу приносити людям радість,особливо дітям...
Цитата: Яілатан
Скажіть, а квіти теж з молочки, бо я раз попробувала, вона в мене рвалась, не тягнулась, як ШМ. А квіти взагалі не уявляю.
Квіти з молочки+білий фарбник,взагалі мені більше підходить ліпити з молочки,переважно роблю це в рукавичках вона тоді дуууже гладенька. Сьогодні робила тортик"Ну постривай!",дуууже швидкий, за один день трохи складно,добре що мала СМС ,то фігурки швидко сохли... вага 2.5 кг,клас.,шокол. бісквіт,карамельний крем+арахіс,кавовий крем,молочна мастика.