Привіт , дівчатка! Тортики у всіх гарні , вибачайте- не пишу остатньо, бо торти пішли , дома похворіли ми всі + клієнт зіпсував вкінець настрій...
Тримайте тортик " Для Марічки" , низ- медовик + ананас +ганаш білий легкий+ прослойка кокосова з Гавайського( НЕТІК ДЯКУЮ ЗА РЕЦЕПТ ГАВАЙСЬКОГО, дуже помічний , наразі використовую тіко прослойку- но скоро я до него доберусь по - справжньому ...
) + верх- біла акація (змінена трохи Нінком, як завше...
). Хотіла відмовитись від того тортика за браком часу, але клієнт вже замовляв в мене - то вирішила виручити( ото дурненька...
).
Вчора вдень тіко почала пекти (сьогодні о 13 віддавала), цілу ніч все через морозилку(і ганаш , і торти і т.д) , ужас просто, воно ні рівнятись не хотіло, ні застигати( все хоче свого часу вистояти , а не ото за 5 хвилин).Ту лялю ледь рано зробила і не сильно вона мені вдалась (бо з мастики робила,ще незвично), хоч мало бути і накше- типу пупсик дівчинка+ 2 ведмедики, трохи та ляля змордована, але що є , то є. Сам тортик насправді виглядав непогано при мін. декорі , вибачаюсь за фото - все поспіхом. А клієнт незадоволено так на торт подивися- каже та ляля така НЕОЧЕНЬ , ТРЕБА БУЛО щось друге, так незадоволено морщився - і це при тому ,що не відмовила , ще й не порахувала 600 гр( мав бути 4-5 кг, а я замучена вже не соображала.) Мені цей торт тяжче ніж весільний дався (хоч вони найскладніші для мене) , але може накінець мене це щось навчить. ..
Перепрошую за такий довгий монолог- щось мене то все "вибило з колеі" , але нічого - труднощі роблять нас тільки сильнішими.