міні безе я купляю на вагу, у нас в Івано-Франківську випікає харчосмакова фабрика "Ксенія", досить смачні, вони такі собі маленькі безешки, бо якщо сушу сама, то цілим пластом
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
idianka, підкажіть як міні бізе поводять себе у торті, чи залишаються вони такими хрусткими і повітряними. Чи може для того, щоб зберегти їхню хрусткість треба використовувати спеціальний крем?
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Татка, зазвичай я використовую креми на основі масла, якщо торт тримати в холодильнику, то безе залишається хрумким, але якщо буде стояти в теплі, то воно розмокає, але залишається також смачним і водночас ніжним
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.