та класно. я ще сама не можу повірити що я це роблю. Очі бояться, а руки роблять. Та швиденько роздягаюсь, стаю в чергу, лізу, окунаюсь триччі, прошу в Бозі здоров*я та краси. Досить гарні відчуття. Це емоції, які переживає організм, вони дуже корисні. А коли вилазиш і обтираєшся - то взагалі не зимно. Навіть краплиночку. 3 секунди, і щастя
--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
Ой дівчата я ото сижу тут дивлюся на оту вашу смакоту усю а сама вже третій день розвантажуюсь на греці і кефірі , бо за свята так насвяткувалась шо штани починають на мені тріщати от і прийшлось((((((((
Сонечко,ми у суботу з знайомими ходили в сауну. Сауна знаходилась на березі річки. там спеціально вирубали ополонку. І я під враженням твоїх розповідей, після того як добряче розігрілася, побігла до тої ополонки. Опустила повністю ноги. Дальше побоялася мій чоловік також))) нам дуже сподобалося!!!! Ноги пашіли!!!! цього року напевне попробуємо повністю окунутися після тої ополонки ми легко смажили шашлики на вулиці ( в одному рушнику!!) ніхто не змерз, хоч температура була добряча!!!
Ми перед тим не гріємось. Приїздимо в парк, перевдягаємось в купальні костюми (кому плавки, кому купальник), пірнаємо в ополонку, потім рушником розтертись, вдягтися в одяг тепленько і день почався. Відчуття дуже класні. А то що після сауни - то ми в купу снігу з головою стрибаємо, чи в ополонку з головою одразу. Відчайдушні екстремали ;-)
--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
А на рахунок сауни , так і має бути і це здорово добряче розпаритись а потім в крижану воду )))) я люблю цю справу хоча і в ополонках ніколи не купалась! А в сауні завжди так роблю!
ir71, Я б і собі попила отой молокочай, але не знаю чи можна бо досі гудую малечу, якій 1,3 рочки. А сама схильна до повноти. Люблю поїсти смачненьке і солоденьке. Пробувала після 18.00 не істи - неможу. Після годування дитини нападає жор.
На молокочаї я вже приблизно 4 роки. Мені дуже підійшло. Я почала 1 раз в тиждень пити молокочай і при цьому я не придержувалася ніяких дієт, то через місяць я скинула 3,5 кг, а за другий - 3 кг. За рік приблизно 12 кг.Я дойшла до своєї ваги і зараз його п"ю як для підтримки ваги щоб не поправитися. Але я дещо змінила для себе - я додаю півчайної ложечки меду. Роблю молокочайні дні 2 рази на тиждень. Я так втягнулася, що мене вже тягне на молокочайний день, при цьому я себе легко відчуваю, голова не болить. У мене не має якогось визначеного дню: я регулюю якщо свято чи якись гостини , то я п"ю молокочай до або після свята. У інші дні я їм усе. Але поки кормиш дитину, то не слід сідати на будь -яку дієту, бо може негативно вплинути на маля. Отже, перестанеш годувати дитину груддю, тоді сідай на дієту.
Але поки кормиш дитину, то не слід сідати на будь -яку дієту, бо може негативно вплинути на маля. Отже, перестанеш годувати дитину груддю, тоді сідай на дієту.