Отримала свою посилочку.Ну що сказати?Приготувала екстракт з цих шкарлупок,набрала на мачалку - не піниться,добавити в воду - піни повно,відчувається водичка мильна,але ця піна швидко зникає,розчиняється у воді,миє прекрасно,навіть у холодній воді.Ніякого запаху.В цілому задоволена,єдине - люблю мити посуд під проточною водою і коли мачалка в піні,а тут цього немає.
Прати ще не пробувала і ще багато чого,в інструкції пише що можна все прати,все мити ними,навіть купати собак і котів,а ще чистити ювелірні вироби.
А ми посуд миємо рідким милом — одного разу закінчився нам плин, я домивала милом — так і далі мию, думаю, воно не таке токсичне, як спеціальна рідина. Дуже раджу всім спробувати.
Маю теж постійну проблему зі шкірою на руках, перепробувала багато засобів для миття посуду. Свій вибір зупинила на гелі для миття дитячого посуду з серії "Ушастий нянь"
Я також облюбувала засіб для миття посуду "Ушастий нянь". Користуюся також пральним порошком та засобом від плям цієї ж марки. Досить непогано для шкіри рук.
а мені чомусь подобається продукція від російської фірми Сарма, попробувала раз тапер інші здаються якимись нетакими, напевно привикла я до неї, головне що там плину до пусуди майже на 1.5 місяці вистарчає
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Я теж користуюся виробами фірми "Ушастий нянь". Подобається пральний порошок. Гарно виводить плями та речі після прасування не мають таког їдкого та сильного запаху. Та й взагалі це серія дитяча, то може менш шкідлива. Мило "Ушастий нянь" дитяче не сушить шкіру.
Та й взагалі це серія дитяча, то може менш шкідлива.
В моєї сестри молодшої донечки алергія на всіляку побутову хімію(доходило і до реанімації ) , перейшла вона на "Ушастий нянь"( в основному пральний порошок) і ситуація змінилась на краще , дитина нормально реагує
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Лорі, а я коли беру нашу галу чи фейрі, то шкіра на руках просто тріскає і дуже важко гоїться, для такого плину треба брати рукавиці, а от від сарми якось нічого, і її надовше вистарчає, і від порошку мені здається речі біліші, може він краще відпирає, а так як моя мала схильна до алергії то сарма самий раз, так як намає такого сильного аромату та пахнючок, ось саме зараз взяла попробувати порошок від амвей, теж ніби на натуральні основі, чи весь натуральний, але він якось нетак чисто пере, а за 2.4кг. заплатила 230грв. тож сарма на мій погляд найкраще рішеня із співвідношеням ціна-якість
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель