коли я була студенткою, а це було років 20 тому назад, ходила на курси косметологів, ще тоді ми записали складники яких не має бути у якісній косметиці, тож цей складник також входив у перелік шкідливих
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ага, навіть не чула про таке..хоча маю сумнів чи й там хімії нема
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
це ж рослинного походження,то яка хімія може бути? Я вже їх замовила в тому інтернет-магазині,так шо коли спробую - відпишусь,бо вже 3 місяці немаю спокою,так хочу їх випробувати
Нє. Ірунцю, не ображайся будь ласка, я ж так....мислі вслух. Кубасу тож кажуть, що з мняса роблять Будемо чекати на твої відгуки і ще скажи скілько запросили за це чудо натуральне?