Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Невипробувані рецепти консервації (без фото)
Натонька
прагну досконалості...
5 травня 2009 09:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Лимонне варення з фісташками


14 лимонів
0,25 -0,5 л води
1 кг цукру
50 г фісташок

Лимони почистити від жовтої шкірки і дрібно порізати, зібрати сок. Долити води, добавити цукор, довести до кипіння і варити на сильному вогні 2 хвилини. Наприкінці додати посічені фісташки. Перекласти в банки і закатати кришками.

Газета "Порадник"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 липня 2009 22:18
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Черешні без кісточок


1 кг черешень
1-2 ст. л. цукру
3 г лимонної кислоти

Ягоди відокремити від плодоніжок, видалити кісточки. Підготовлені ягоди покласти в каструлю й уварити на слабкому вогні до половини об'єму. Додати цукор за смаком. Гарячу масу перекласти в банки. Стерелізувати в киплячій воді літрові банки 20-25 хв., дволітрові -30 хв. Закупорити.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
2 липня 2009 22:23
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Шовковиці у власному соку


700 г шовковиць
120 г дрібного цукру або пудри

Великі шовковиці промити, видалити плодоніжки, покласти в банки і засипати цукром. Банки з ягодами стерелізувати 8 хв. або пастеризувати 25 хв. Банки закупорити, охолодити.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Галинка
люблю творити
5 липня 2009 15:45
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 2.08.2015

ICQ:--

Бали: 65

Абрикосове варення

1 кг цукру , 500 г абрикосів, 2 скл. води
Дозрілі абрикоси поколоти, залити теплим сиропом, залишивши на кілька годин (5-6 год) для поглинання сиропом абрикос. Після цього варити на легкому вогні протягом 10 хв. і охолодити. Цю процедуру повторити кілька разів (приблизно 4), поки ягоди стануть прозорими, при цьому ягоди не помішувати, а легко струшувати. Охолоджене варення скласти до банок. Так само варити варення з абрикосів без кісточок або половинками. Для кращого запаху дати 1-2 очищених зерняток з кісточок.


Я за цим рецептом вперше готую. Попередні роки просто робила абрикосовий джем. Що із цього рецепту вийде - побачу і згодом напишу.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 липня 2009 11:09
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Приправа з хрону


1 кг тертого хрону
80 г цукру
40 г солі
40 г оцтової есенції
80 мл води

Корені хрону очистити, помити, натерти на терці, додати сіль, цукор, оцтову есенцію або лимонну кислоту, охолоджену кип'ячену воду, перемішати, розфасувати в сухі скляні банки, закрити герметично поліетиленовими кришками.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
9 серпня 2009 22:23
Повідомлення #6


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Стерилізована маринована дрібна цибуля


Для маринування потрібно відібрати цибулини діаметром не більше 3 см. Більш крупні головки можна маринувати окремо, розрізуючи їх навпіл. Розсортувавши по розмірах, цибулини потрібно почистити від лушпиння, зрізати "шийку" і "дінце", вимити і 2-3 хв. бланширувати в киплячій воді. Скласти в банки, на дно яких покласти спеції: лавровий листок, 3-4 зернини чорного перцю, гвоздику, шматочок кориці. Залити маринадом, приготованим у співвідношенні: на 1 літр киплячої води по 50 г цукру, 200 мл 6% оцту. Банки герметично закрити і стерелізувати 7-8 хв.

Маринована цибуля подається як гарнір до м'ясних страв або використовується для приготування салатів.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 серпня 2009 09:19
Повідомлення #7


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цибуля, маринована по-болгарськи


Склад заливки: 9% оцет і вода у співвідношенні 1:1. На літрову банку - 15 горошин перцю, 1 стручок червоного гіркого перцю, 4-5 лаврових листка, 1 ст. л. солі.
Невеликі цибулини почистити, надрізати зверху і скласти в банку. Між цибулинами покласти приправи і посолити. Залити оцтом і закрити.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
10 серпня 2009 09:21
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цибуля з сіллю


1 кг цибулі
200 г солі

Цибулю почистити, вимити, нарізати кільцями і щільно скласти в банки, пересипаючи сіллю. Зверху залишити шар солі. Закрити і зберігати в холодному місці.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іванка
30 серпня 2009 15:05
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
СОУС ДО М" ЯСНИХ І РИБНИХ СТРАВ
1 кг сливок
5 шт червоного болгар. перцю
2 головки часнику
1 шт пекучого пецю
це все змолоти і додати:
1 ст л солі
2 ст л цукру
2 ст л томатної пасти
Варити 15 хв помішуючи Розлити по банках і тримати в холодильнику
[attachment=1773]
Перейти на початок сторінки
Olenka
10 вересня 2009 12:40
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Огірки без консервування.
Хочу поділитися дуже смачним рецептом огірочків.
Але їх не треба консервувати,я тримаю в холодильнику . Потрібно:1 літрова банка натертих старих огірків
100 г стаканчик давленого часнику
100г cтаканчик солі кам'яної
Все це перемішати і перекладати невеличкі огірочки.Зразу поставити до холодильнику.Вони будуть у власному розсолі.Всім смакують(до зими з'їдаємо)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 16:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 75
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100