Приготування: цибульку порізати півкільцями і потушкувати разом з морквою потертою на грубому тертку до золотистого кольору. Печериці порізати, відварити і підсмажити разом з морквою і цибулькою. Курку очистити від шкірки і кісточок і порізати кубиками. Фасолю замочити на ніч і відварити, або готову консервовану промити і дати щоб стекла. Сир потерти на грубому тертку. Змішати всі компоненти, посоли, поперчити за смаком і заправити сумішшю з гірчиці і майонезу, залишити на годину щоб настоявся))) СМАЧНОГО P. S. "фотографії у мене на жаль немає"
Хочу поділитись рецептом дуже смачного салату хоча. Хто чує рецепт спочатку не вірять ,що він смачний. Спробуйде і впевнитесь. Назвала я цей салат "Вітамінка". Всі складники сирі - буряк, морква, капуста (білокачанна), яблуко, огірок. Все ріжимо дрібненькою соломкою, викладаємо купками на широкій тарілці, в середину - "Файну бульбу"(така картопля продається посмажена, потерта на терці як на корейку, можна і самому), а зверху все майонезом .Це коли салат на стіл для гостей, а для сімї, на кожний день, можна все одразу перемішувати.Смачного всі!
Куряче філе нарізаємо довгенькими смужечками і обсмажуємо на олії. Цибулю нарізаємо півкільцями і також обсмажуємо, але окремо від м"яса. Гриби нарізаємо соломкою і також обсмажуємо (також окремо). Моркву тремо як на корейську і заправляємо перцем, сіллю та часничком. Потім всі вище вказані інгредієнти змішуємо додаємо зелений горошок, сухарики та заправляємо все це майонезом, ретельно перемішуємо.
Смачного!!!
--------------------
Ні, я хочу крізь сльози сміятись, Серед лиха співати пісні, Без надії таки сподіватись, Жити хочу! Геть, думи сумні!
Салат "Аншлаг" (улюблений) Викладається шарами: морква по корейськи+куряче філе варене+тертий твердий сир+порізане яйце. Кожен шар поливається майонезом. Корейську моркву не дуже люблю, а у цьому салаті просто супер.
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Салат з фасолі:)...З Закарпатської кухні:) Замочити звечора у воді фасолю. Воду зранку злити ,залити кип"ятком,відварити до готовності.Каструлю кришкою не закривати, фасолька має бути м"яка але не розварена. Цибульку різати кубиками і злегка обжарити на олійці. Все з"єднати,заправити товченим часником і потертими горіхами,посолити,поперчити.Можна заправити майонезом..а можна залишити так як є Смачного, дорогенькі
Салат з кальмарів з оливками.З вегетаріанського столу Філе кальмара (200гр) нарізати колечками. Замаринувати на 15 хв. в соці лимона, 1ч.л гірчиці,чуть тертого часничку,солі і каплі олії. Вийнявши кальмара з маринаду додати порізані перчик і помідор кубиками та порізані оливки зелені:).Все вимішати:) Можна коли подавати прикрасити зеленню та майонезом з лимонним соком
Наталя-Ірочка), перепрошую щойно побачила запитання:) Звичайно тут кожен ладен вчинити як йому до вподоби.Хтось варить "на резину" і такі думаю ми пробували салати, особливо як лише з"явились кальмари на прилавках магазинів.Та якщо купити вже чисті і лише розморозити( враховую цей варіант) то можна 1-2 разочки залити окропчиком і можна чуть залишити і далі як уже писала замаринувати:) Якщо так боїтесь вживати зваріть але дуже мало, думаю максимум хвильку бо стануть як "гума":) і тоді салат точно прийдеться не до смаку:) Як саме варити кальмарів є багато інформації, тому якщо і далі є побоювання можна ними скористатись:)