дівчатка, я дуже починаючий кондитер-самоучка :), і мені ще не відомі всі секретики успішних кулінарів, але моя випічка виходить смачною і подобається людям
. я займаюсь домашніми солодощами, без мастичного оформлення, але стикнулась з питанням упаковки тортів.
зараз я маю таку пластикову упаковку
і вона мені виглядає трохи ненадійною для тортів, вагою більше 1,5 кг. а ще ця пластикова підставка має нерівності по площині і навіть виступаючі гострячки, то я просто боюсь на неї класти торт, особливо, якщо нижній корж ніжний і пропитаний, здається, що весь низ буде покоцаний, в результаті нетоварний вигляд. тому я додатково беру ще картонну підложку. а як поступаєте ви?
і ще поділіться секретом, як успішно і безпроблемно перенести торт на підставку з робочого підноса? мені нещодавно при цій процедурі трошки тріс тортик, звісно, я його підлатала, але хотілось би надалі не мати таких сюрпризів.
буду вдячна за відповіді