Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 "Сакура"
lana
3 червня 2012 19:43
Повідомлення #31


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
А ось і моя "Сакура"



Хоча й наробила помилок (зате, головне, тепер знаю, як їх уникати), але пляцок вийшов дуже смачним!!!! Дякую за рецепт
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
9 червня 2012 14:18
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
І я пекла на Зелені свята "Сакуру".Дякую,Катя.
Пекла у формі 35*35 подвійну порцію.Трошки тіста залишилось.Вага 4,5 кг.
Пляцок смакота і в розрізі-чудовий.Але наступного разу буду пекти одну паляницю з вишнями,а дві з маком.Бо мені був трошки "завишневим"(я не любитель вишні).Колегам на роботі і домашнім дуже сподобався.

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 червня 2012 15:35
Повідомлення #33


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Хоча й наробила помилок (зате, головне, тепер знаю, як їх уникати), але пляцок вийшов дуже смачним!!!!


Ланочко, поділіться секретами - щоб інші (такі як я) шишки не набили - бо я тільки дивлюсь на неї, а вишень не маю, щоб спекти - щось похворіли вишні на дачі і майже не родять.
Перейти на початок сторінки
chajka
12 серпня 2012 11:00
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Оформляла Сакуру як тортик (форма 23 см) , вийшов дуже смачний, дякую Катерино за рецепт. 0,5 л вишень то дійсно трохи замало, як на мене, а от крему в сам раз. Желе правда тут малинове, бо не мала вишневого.

Кольори трошки спотворені, бо фото робилося вночі :bully:
Перейти на початок сторінки
Kvitochka
19 серпня 2012 15:49
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 267
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 332
Реєстрація: 21.06.2011

ICQ:--

Бали: 1018
І я пекла "Сакуру". Дякую, Катя, за рецепт. Дуже смачний пляцок! Буду пекти ще не раз.
Перейти на початок сторінки
інна
22 вересня 2012 18:58
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
ось і моя "сакура"пляцок дуже смачний,дякую за рецепт :1f7: .щось мені було зомало тіста,коржі вийшли дуже тонкі.дуже мені сподобався крем,смачний і має гарну шовковисту структуру
Перейти на початок сторінки
idianka
22 вересня 2012 19:54
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Теж якось пекла цей пляцок, вийшов смачним і гості брали рецепт )). Але пекла в трохи меншій формі, і вишень брала літрову баночку...


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
gutka
22 вересня 2012 21:44
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
хочу додати, що я сама рідко дотримуюсь чітко рецепту, шось додаю до смаку, шось розумію з власного досвіду, тож головне основа-ідея, а далі кожен вносить свої поправки на свій смак, і це правильно, навіть кількість цукру для кожної людини індивідуальна, тож кому більше маку, а кому більше вишень вирішувати особисто :smile:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
24 вересня 2012 00:04
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Катю, передаю тобі особливу подяку від своїх замовників (я їм Сакуру робила). Ну що казати - люди в шоці!!!!!! Тарілки після пригощання можна було і не мити))), бо трохи не вилизували залишки крема (хоча малеча особливо не соромилася і отримувала максимум задоволення) Не втомлююсь дякувати тобі за смачненний пляцок!!!! :3fb:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
25 жовтня 2012 17:03
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Я також попробувала зробити цей пляцок дуже смачно! Дякую тобі, Катю, від всієї родини!



Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 04:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100