І я пекла на Зелені свята "Сакуру".Дякую,Катя. Пекла у формі 35*35 подвійну порцію.Трошки тіста залишилось.Вага 4,5 кг. Пляцок смакота і в розрізі-чудовий.Але наступного разу буду пекти одну паляницю з вишнями,а дві з маком.Бо мені був трошки "завишневим"(я не любитель вишні).Колегам на роботі і домашнім дуже сподобався.
Хоча й наробила помилок (зате, головне, тепер знаю, як їх уникати), але пляцок вийшов дуже смачним!!!!
Ланочко, поділіться секретами - щоб інші (такі як я) шишки не набили - бо я тільки дивлюсь на неї, а вишень не маю, щоб спекти - щось похворіли вишні на дачі і майже не родять.
Оформляла Сакуру як тортик (форма 23 см) , вийшов дуже смачний, дякую Катерино за рецепт. 0,5 л вишень то дійсно трохи замало, як на мене, а от крему в сам раз. Желе правда тут малинове, бо не мала вишневого. Кольори трошки спотворені, бо фото робилося вночі
ось і моя "сакура"пляцок дуже смачний,дякую за рецепт .щось мені було зомало тіста,коржі вийшли дуже тонкі.дуже мені сподобався крем,смачний і має гарну шовковисту структуру
хочу додати, що я сама рідко дотримуюсь чітко рецепту, шось додаю до смаку, шось розумію з власного досвіду, тож головне основа-ідея, а далі кожен вносить свої поправки на свій смак, і це правильно, навіть кількість цукру для кожної людини індивідуальна, тож кому більше маку, а кому більше вишень вирішувати особисто
Катю, передаю тобі особливу подяку від своїх замовників (я їм Сакуру робила). Ну що казати - люди в шоці!!!!!! Тарілки після пригощання можна було і не мити))), бо трохи не вилизували залишки крема (хоча малеча особливо не соромилася і отримувала максимум задоволення) Не втомлююсь дякувати тобі за смачненний пляцок!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)