Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 "Сакура"
мари4ка
2 квітня 2012 23:03
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Пробувала цей пляцок! Вийшов просто суперовий!!!
Все готувала суто по рецепту, все вийшло ідеально! Пляцок в розрізі прото бомбовий, а на смак ще кращий! Катю дякую за рецептик! Тільки я зала два шари маку замість вишень, бо вишень в мене було мало. то вийшло дуже смачно :winked:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 квітня 2012 15:46
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дівчата, порадьте, будь ласка, якщо в тісто замість сметани дати кисле молоко - чи добре буде. Бо маю сметанку лише на крем

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Галюнька
3 квітня 2012 15:58
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 79
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 100
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 397
І я пекла цей пляцок, тільки в середній корж замість маку дала 1 л яблук консервованих "на пироги"( не було маку) а в крем замість желе -желатин і сироп з вишень(вишні були морожені і кислі то я засипала їх цукром, довела до кипіння і трошки настояла), але вийшло смачно, дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
gutka
3 квітня 2012 16:27
Повідомлення #14


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Галюнька
І я пекла цей пляцок, тільки в середній корж замість маку дала 1 л яблук консервованих "на пироги"( не було маку)

можна три коржі пекти з різними начинками: один з вишнями, один з маком, один з яблуками - також буде смачно
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 квітня 2012 20:02
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Скажу чесно - ніколи не пробувала нічого смачнішого!!!!! Крем має настільки приємний смак - ніжний зі вишневою кислинкою, просто - шовк!!! Першими на смак оцінили його мої мурзики, тому мусила зробити ще одну порцію, але вже з вишневого соку та желатину. Мала небагато вишень тому в мене два коржі з маком. Тісто замісила все ж таки на кислому молоці - дуже смачно!!!! Розріз - не АХ(((, але мурзики вже не могли витримати))))
Катю, дякую за смачненний рецепт!!!! :a0a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
oksana d
14 квітня 2012 19:36
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
І я попробувала цей пляцок, смак суперовий! В мене був один корж з вишнями і два з маком. Дякую за дуже смачний пляцок!
Перейти на початок сторінки
Маруся
16 квітня 2012 16:28
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
І я робила, тільки мені тіста вийшло забагато. Може в мене форма була мала? На наступний раз зроблю на велику форму, щоб тісто було тоненьке. Бо тісті дуже добре і чудово розкачується. СУПЕР!

А он маси мені забракло. На наступний раз роблю маси, особливо тої вареної сметанки з желе, подвійну порцію.
Перейти на початок сторінки
gutka
16 квітня 2012 19:35
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Маруся
особливо тої вареної сметанки з желе, подвійну порцію.

цікаво....а у мене навіть трошки крему залишилось
Перейти на початок сторінки
Маруся
16 квітня 2012 21:47
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: gutka
цікаво....а у мене навіть трошки крему залишилось


Катю, я думаю, що в нас просто сметана дуже інакша. Але менше з тим. Муж пляцок дуже зацінив.

Цікаво, а в тебе крем був рідший чи як звичайний масляний з згущеним молоком?
Перейти на початок сторінки
gutka
16 квітня 2012 22:40
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Маруся
Цікаво, а в тебе крем був рідший чи як звичайний масляний з згущеним молоком?

як масляний зі згущеним молоком
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 107
Гостей: 86
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100