Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 НОВІ ТОРТИ
kosacjka
8 березня 2012 18:09
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
БРЕМЕРСЬКИЙ ТОРТ




На форму діам. 26 см

Для тіста:
~ 4 яйця
~ 100 г гіркого шоколаду
~ 1 дрібка солі
~ 120 г і ще 2 ст. л. цукру
~ 120 г розм’якшеного масла
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 125 мигдалевої крихти
~ 2 ст. л. муки

Для крему:
~ 400 г вершків
~ 2 пакетики ванільного цукру
~ 2 пакетики згущувача вершків
~ 1 склянка журавлини в желе (400 г)


1 Шоколад дрібно порубати. Відокремити білки 2 яєць від жовтків і збити з дріпкою солі і 2 ст. л. цукру в міцну піну. Масло і цукор розтерти. З'єднати з жовтками і збитими білками. Перемішати і до¬бавити мигдаль, борошно і шоколад. Знову добре перемішати і з’єднати зі збитими білками.

2 Тісто викласти у форму, розрівняти. Випікати в духовці 30 хв при температурі 180 ° (середина, конвекція - 160 °). Дати повністю овитигнути і розрізати по горизонталі на 2 частини.

3 Вершки збити із згущувачем для вершків і ванільним цукром у щільну піну. Відкласти 4 ложки желе для прикраси торта. Нама¬зати один корж половиною желе, що залишилася, згори - половиною кре¬ма зі збитих вершків. На шар крему укласти другий корж і злегка притиснути. Другу частину крему розподілити по поверхні коржа.

4 Опуклою стороною ложки зробити западинки по краю торта і за¬ повнити їх желе.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:12
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
МАНДАРИНОВИЙ ТОРТ





На форму діам. 26 см


Для бісквіта:
~ 4 яйця
~ 150 г цукру
~ 100 г борошна
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 2 ч. л. розпушувача
~ 100 г кукурудзяного крохмалю

Для крему:
~ 1 банка консервованих мандаринів (312 г)
~ 500 г вершків
~ 2 пластинки білого желатину
~ 3 пакетики згущувача вершків
~ 3 пакетика ванільного цукру
~ 4 ч. л. рому (можна замінити мандариновим соком)

1 Біілки відокремити від жовтків і збити в міцну піну. Розтерти жовтки з цукром, додати 4 ст. л. води і ванільний цукор . Всипати борошно, розпушувач і кукурудзяний крохмаль, вимісити. З'єднати зі збитими білками. Випікати 20 хв при температурі 180 °. Оcтудити.

2 Желатин замочити. 120 мл мандаринового соку підігріти і раство¬рить в ньому желатин. Поставити на 15 хв в холодильник. Вершки збити з ванільним цукром і загусником. У кондитерський шприц набрати 4 ст. л. крему, що залишився розділити на 3 частини. У 1/3 крему додати суміш мандаринового соку і желатину.

3 Корж розрізати по горизонталі на 3 частини. Одну просочити ромом і покрити однією частиною крему зі збитих вершків. Згори укласти другу частина коржа. 12 мандаринів відкласти для прикраси, інші разприділити по другому коржі, поверх них мандариновий крем.

4 Третій корж покрити кремом. По краю торта видав

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:15
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
ФРУКТОВО-КРЕМОВА ГІРКА





На форму діам. 26 см

Для тіста:
~ 5яиц
~ 100 г розм'якшеного масла
~ 100 г цукру
~ 125 г борошна
~ 1 лаку тик ванільного цукру
~ 1;2 ч. л. розпушувача

Для безе:
~ 200 г цукру
~ 100 г подрібленого мигдаля

Для крему:
~ 1 банка консервованих абрикосів (820 г)
~ 200 г вершків
~ 1 пакетик згущувача вершків
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 1 ч. л. шоколадних чіпсів

1 Відділити жовтки від білків. Розтерти цукор, ванільний цукор і мас¬ло в однорідну масу. Покласти в неї жовтки, потім всипати борошно і розпушувач. Додати збиті білки і мигдаль. Тісто викласти у форму, розрівняти. Випікати в духовці 15 хв при температурі 180° (середина, конвекція - 160 °).

2 Збити яєчні білки в міцну піну, поступово додаючи цукор. Половиною збитих білків покрити корж, присипавши зверху половиною подрібленого мигдаля. Випікати 15 хв. Другий корж випікати так само. Поки корж ще теплий, розрізати на 4 або 12 частин.

3 Вершки збити в щільну піну разом з ванільним цукром і згущувачем. Абрикоси нарізати дрібними кубиками і додати в крем.

4 Покрити нижній корж кремом у вигляді гірки, укласти на нього верх¬ній корж, заздалегідь розрізаний до середини, і злегка притиснути. Можна злегка розсунути частини верхнього коржа, щоб було видно крем, і насипати в проміжки шоколадні чіпси.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:18
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
ШЕНБРУНСЬКИЙ ТОРТ




На форму діам. 26 см

Для тіста:
~ 6 яєць
~ 70 г розм’якшеного масла
~ 140 г цукру
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 175 мигдаля
~ 100 г тертого шоколаду
~ 1 ст. л. рому (за бажанням)

Для крему:
~ 250 г вершків
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 1 пакетик згущувача вершків
~ 220 г персикавого варення з шматочками персиків
~ 100 г шоколадної стружки


1 Духовку розігріти. Форму вистилати пергаментним папером. Білки відокремити від жовтків і збити в міцну піну. Цукор, масло і ваніль¬ный цукор розтерти в однорідну масу. З'єднати з жовтками, добре перемішати. Потім в отриману масу додати мигдаль, шоко¬ладну крихту і ром (за бажанням). Добре перемішати і з'єднати зі збитими білками.

2 Тісто викласти у форму, розрівняти. Випікати в духовці 20 - 30 хв при температурі 160 ° (середина, конвекція - 140 °). Трохи охолодити, вийняти з форми, видалити пергаментний папір. Потім охолодити повністю на решітці і розрізати по горизонталі на 2 частини.

3 Збити вершки із зггущувачем вершків і ванільним цукром в щільну піну. Намазати одну частину коржа персиковим варенням. Покласти зверху другий корж. Наповнити збитим кремом кондитерський шприц і прикрасити торт, видавлюючи крем по спіралі на верхній корж. Бічну поверхню торта теж намазати кремом і посипати шоколадною стружкою.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:19
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Торт ФРАППЕ




На форму діам. 26 см

Для бісквіта:
~ 4яйца
~ 100 г подрібненого Фундука
~ 100 г цукру
~ 1 ст. л. муки
~ 1 ч. л. розпушувача
~ 100 г тертого шоколаду

Для крему:
~ 600 г вершків
~ 3 пакетики ванільного цукру
~ 3 пакетики згущувача вершків
~ 1 пакетик порошку "Фрапе" («Nescafe» )
~ 6 ст. л. коньяку або кофей¬ного лікеру (можна замінити кавою)
~ 3 ст. л. какао-порошку
~ 2 ст. л. шоколадної стружки



1 Білки відокремити від жовтків і збити в міцну піну. Жовтки расзтерти з цукром, додати борошно, горіхи, розпушувач і тертий шоко¬лад, ретельно перемішати до утворення однорідної маси. З’єднати зі збитими білками. Випікати 35 хв при темп.180 ° (середина, конвекція - 160 °). Охолодити. Розрізати по горизонталі на 2 частини.

2 400 г вершків збити в щільну піну з 2 пакетиками згущувача, 2 пакетиками ванільного цукру і порошком "Фрапе". Вершки що залишилися збити з 1 пакетиком згущувача і ванільним цукром.

3 Один корж обгорнути кулінарним кільцем, збризнути коньяком чи лікером, викласти на нього половину кавового крему і розрівняти. Покласти другий корж, викласти ванільний крем, а на нього ви¬ложити другу половину кавового. Зверху посипати торт какао-по¬рошком. Бічну поверхню торта посипати шоколадною стружкою.



ПОРАДА
Якщо торт їстимуть діти, замінити "Фрапе" 5 ст. л. какао-порошку і не пропитувати торт коньяком і лікером.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:21
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
ТОРТ З КРЕМОМ З БІЛОГО ВИНА




На форму діам. 26 см


Для тіста:
~ 4 яйця
~ 125 г розм'якшеного масла
~ 125 г цукру
~ 150 г борошна
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 2 ч. л. розпушувача
~ 2 ст. л. молока

Для безе:
~ 150 г цукрової пудри
~ 100 г подрібленого мигдаля

Для крему:
~ 400 г вершків
~ 125 мл білого вина
~ 100 г цукру
~ цукрова пудра
~ 5 ст. л. лимонного соку
~ 3 ч. л. кукурудзяного крохмалю

1 Духовку розігріти. Форму вистилати пергаментним папером. Відокремити жовтки від білків. Цукор і ванільний цукор розтерти з маслом. Доба¬вити жовтки, перемішати. Потім всипати борошно, змішане з розпушувачем, і влити молоко. Тісто викласти у форму, розрівняти. Випікати у духовці 15 хв при температурі 180 °(середина, конвекція - 160 °).

2 Білки збити в міцну піну, додаючи поступово цукор. Форму вийняти з духовки, половину білків викласти на корж, зверху посипати мигдалем. Випікати ще 15 хв. Другий корж пекти так само, як і перший. Обидва коржі добре остудити.

3 Для крему підігріти вино, цукор і лимонний сік, додати куку¬рудзний крохмаль, ретельно перемішати і довести до кипіння, постійно помішуючи. Отудити.

4 Білки збити в міцну піну і додати крем на вині. Викласти один корж на блюдо, покрити його кремом і покласти другий корж. При¬сипати цукровою пудрою.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:23
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
МАКОВА НАСОЛОДА




На форму діам. 26 см


Для бісквіта:
~ 4 яйця
~ 150 г цукру
~ 250 г мака (замість маку можна використовувати подріблені фісташки або рецькі горіхи)
~ 100 г борошна
~ 2 пакетика розпушувача

Для крему:
~ 600 г вершків
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 200 г марципанів
~ 3 пакетики загусника вершків
~ 3 ст. л. маку

1 Духовку розігріти. Форму вистилати пергаментним папером. Білки відокремити від жовтків і збити в міцну піну. Жовтки розтерти з цукром. Борошно змішати з маком і розпушувачем, додати розтерті з цукром жовтки. Ретельно перемішати, з'єднати зі збитими білками.

2 Тісто викласти у форму, розрівняти. Випікати в духовці 30 хв при температурі 180 ° (середина, конвекція - 160 °). Дати добре вистигнути. Коли корж вистигне розрізати по горизонталі на 2 частини.

3 Збити вершки з ванільним цукром і загусником вершків у щільну піну. Нарізати марципани тонкими скибочками. Рівномірно розподілити по нижньому коржу.

4 Половину вершків розподілити по марципановій масі і накрити другим коржем. На нього викласти вершки, що залишилися, розрівняти. Прикрасити вершками, що залишилися, і поипати згори маком.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Ludka
8 березня 2012 19:40
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
kosacjka,
Хотіла запитати ти пекла вже хоть якийсь торт ? :p0714:
Дякую.
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 19:45
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Цитата: Костя Люда
Хотіла запитати ти пекла вже хоть якийсь торт ?


Ні, ще не пекла, бо я зараз у гостях в свекрухи і тут немаю можливості, але скоро їду додому і там почну експерементувати.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Tatiana
8 березня 2012 21:36
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Перечитала рецепти нових тортиків: є багато нових, цікавих, при нагоді спробую.
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 180
Гостей: 153
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100