Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 НОВІ ТОРТИ
kosacjka
8 березня 2012 17:52
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Привіт усім форумчанам та гостям нашого Дрімфуду!

Пропоную Вашій увазі збірку тортів з однієї чудової книги. Я сама не в змозі перепробувати їх усіх, тому пропоную кулінарним майстриням випробовувати нові рецепти і ділитися своїми враженнями та коментарями.

Давайте будемо поповнювати наші арсенали кулінарних смаколиків.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 17:54
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
КАТАЛОГ ТОРТІВ


ТОРТИ З КРЕМОМ


АМЕРИКАНСЬКИЙ ТОРТ


КАВОВИЙ ТОРТ


МАЛИНОВО-СИРНИЙ ТОРТ


ПРИНЦ ЄВГЕН


БРЕМЕРСЬКИЙ ТОРТ


МАНДАРИНОВИЙ ТОРТ


ФРУКТОВО-КРЕМОВА ГІРКА


ШЕНБРУНСЬКИЙ ТОРТ


ТОРТ ФРАППЕ


ТОРТ З КРЕМОМ З БІЛОГО ВИНА


МАКОВА НАСОЛОДА

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 17:55
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
ВЕРШКОВА СПОКУСА

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 17:56
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
ФРУКТОВА СПОКУСА

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 17:57
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
ШОКОЛАДНІ ТОРТИ

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 17:57
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
ТОРТИ З АЛКОГОЛЕМ

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:02
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
АМЕРИКАНСЬКИЙ ТОРТ




На форму діам. 26 см

Для тіста:
~ 4 яйца
~ 125 г розм'якшеного масла
~ 125 г цукру
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 150 г муки
~ 2 ч. л. розпушувача
~ 3 ст. л. молока

Для бізе:
~ 200 г цукру
~ 100 г подрібленого мигдаля

Для крему:
~ 1 ст. л. масла
~ 100 г цукру
~ 3 ст. л. кукурудзяного крохмалю
~ сік 1 лимона
~ сік 1 апельсина
~ 200 г вершків

1. Відділити жовтки від білків, білки потавити в прохолодне місце. Розтерти цукор, масло і ванільний цукор в однорідну масу. Додати жовтки і, перемішавши, всипати борошно, розпушувач і влити мо¬локо. Половину тісту викласти у форму і розрівняти. Випікати в ду¬ховці 15 хв при температурі 180о (середина, конвекція - 160 о).

2 Збити білки з цукром до утворення міцної піни. Половину білкової маси розподілити по готовому коржі і поипати половиною мигдаля . Випікати 15 хв. Розрізати корж на 12 ку¬сочков (к-сть готей). Другий шар торта пекти так само. Випечені коржі отудити.

3 Для крему закип'ятити 125 мл води з маслом і цукром. Кукуруз¬ний крохмаль змішати з соком лимона і апельсина і проварити, потоянно помішуючи. Потавити на 1 год в холодне місце.

4 Вершки збити в щільну піну, змішати з цитрусовою сумішшю. Намазати коржі отриманим кремом. Укладати верхній шар, роз¬різаний на 12 шматочків, злегка під нахилом.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:04
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
КАВОВИЙ ТОРТ




На форму діам. 26 см


Для бісквіта:
~ 6 яєць
~ 250 г цукру
~ 200 г меленого фундука
~ 25 г розчинної кави
~ 3 ст. л. муки
~ 2 пакетика розпушувача

Для крему:
~ 600 г вершків
~ 2 ст. л. порошку "Капучіно"
~ 2 пакетики ванільного цукру
~ 3 пакетики згущувача вершків
~ 12 кавових зерен

ПОРАДА З ПРИКРАСИ
Посипте поверхню торта порошком "Капучіно" або какао, потім прикрасьте збитим кремом.
Це надасть гарного контрасту торту.


1 Духовку розігріти. Форму вистелити пергаментним папером. Білки 3 яєць відокремити від жовтків і збити в міцну піну. Цукор, 3 яйця і жовтки розтерти в однорідну масу. Додати в неї мелені горіхи, розчинну каву, борошно і розпушувач, добре перемішати і змішати зі збитими білками.

2 Тісто викласти у форму, розрівняти. Випікати в духовці 25 хв при температурі 200 ° (середина, конвекція - 180 °). Трохи охолодити, вийняти з форми, видалити пергаментний папір. Потім повністью охолодити на решітці і розрізати по горизонталі на дві частини.

3 Вершки збити з порошком "Капучіно", згущувач для вершків і ванільним цукром в щільну піну. Заповнити кондитерський шприц чотирма ложками крему. Намазати один корж половиною крему. Зверху укласти другий корж і злегка притиснути. Другу частину крему розподілити по поверхні коржа. По краю торта вида¬вити шприцом 12 квіточок, в середину кожної покласти по одному кавовому зерну.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:06
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
МАЛИНОВО-СИРНИЙ ТОРТ




На форму діам. 26 см

Для бісквіта:
~ 6 яиц
~ 240 г цукру
~ 100 г борошна
~ 100 г кукурудзяного крохмалю
~ 2 ч. л. без верху розпушувача
~ 3 ст. л. какао

Для вершкового крему:
~ 1 пакетик білого желатину
~ 400 г вершків
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 100 г цукру
~ 500 г творога (20 % жирноті)

Для фруктового крему:
~ 500 г малини (свіжої або замороженої)
~ 6 ст. л. малинового сиропу
~ 4 ст. л. цукру
~ 2 пакетики червоного желе для торта

Для прикраси:
~ 6 ст. л. мигдалевих пелюсток
~ 5 шоколадних жуків


1 Духовку розігріти. Форму вистилати пергаментним папером . Білки відокремити від жовтків і збити в міцну піну. Цукор розтерти з жовтками, влити 4 ст. л. води і ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Потім всипати борошно, змішане з розпушувачем, кукурудзяним крохмалем і какао. З'єднати зі збитими білками.

2 Тісто викласти у форму, розрівняти. Випікати в духовці 15 - 20 мін при температурі 200° (середина, конвекція - 180 °). Трохи охолодити, вийняти з форми, видалити пергаментний папір. Повністю охолодити на решітці.

3 Замочити желатин. Збити вершки в щільну піну. Додати творог, цукор, ванільний цукор і ретельно перемішати. Желатин разчинити. Змішати з желатином спочатку 3 ст. л. отриманого творож¬ного крему, ретельно перемішати, потім додати крем, що залишився і змішати в однорідну масу. Покласти бісквітний корж в роз’ємную форму, зверху рівномірно розподілити сирний крем.

4 Малину викласти в друшляк, дати стекти соку. У отриманий сік влити сироп і долити водою до 250 мл рідини . З желе для торта, отриманої малинової рідини і цукру приготувати заливку згідно інструкції. У суміш додати ягоди малини. Дати злегка остигнути.

5 Заливку рівномірно розподілити по сирному кремі, розрівняти ножем. Поставити торт на З год в холодне місце.

6 Перед поданням на стіл зняти кільце форми, обсыпать верх і бо¬ковую частину торта по краю пелюстками мигдаля, покласти зверху декілька шоколадних жуків.

ПОРАДА
Цей торт можна випікати у формі у вигляді зіркиl або квітки.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
kosacjka
8 березня 2012 18:08
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
ПРИНЦ ЄВГЕН




На форму діам. 26 см

Для тіста:
~ 5 яєць
~ 150 г розм'якшеного масла
~ 200 г цукру
~ 125 г муки
~ 2 ст. л. какао
~ 1 пакетик розпушувача
~ 125 г подрібленого мигдаля

Для крему:
~ 1 склянка консервованої вишні
~ 30 г кукурудзяного крохмалю
~ 400 г вершків
~ 1 пакетик ванільного цукру
~ 1 ч. л. какао-порошку
~ 0,5 ч. л. кориці

1 Відокремити білки від жовтків і збити в міцну піну. Розтерти масло з цукром. У отриману масу додати жовтки, борошно, розпушувач і какао. З'єднати зі збитими білками і мигдалем. Тісто вило¬жити у форму, розрівняти. Випікати в духовці 40 хв при температурі 200 о (середина, конвекція - 180 °). Після випікання дати вистигнути.

2 Відкласти 12 вишень для прикраси. Змішати трохи вишневого соку з кукурудзяним крохмалем. Додати сік, що залишився, і вишню, ретельно перемішати і, помішуючи, проварити. Злегка остудити.

3 Надрізати отриманий корж по кругу, відступивши на 1 см від краю. Витягнути внутрішню частину коржа на глибину пальця. Заповнити отримане заглиблення вишневою масою.

4 Розкришити витягнуту частину коржа . 2/3 цієї маси підсушити на сковороді без жиру. Збити вершки з ванільним цукром масу, до¬бавить крихту. Розподілити крем по вишневій масі, поипати кори¬цею і какао. Вишні, що залишилися, порізати кубиками і прикрасити ними торт.

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 01:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100