Морквяний рулет450 г моркви,
4 яйця,
175 г.вершкового сиру,
зелень,часник,сіль перець до смаку.
Моркву почистити,натерти на грубій тертці. Спасерувати 5 хвилин на маслі. Остудити.
До вистиглої моркви додати жовтки,сіль і перець і перемішати. Білки збити на стійку піну, додати до моркви і обережно перемішати.
Викласти масу на застелене пергаментом деко розміром 20*30.Випікати в заздалегідь підігрітій духовці 12-15 хвилин.
Перевернути корж на пергамент,накрити вологим рушником,остудити.
Обережно зняти папір,на якому випікався корж.
Приготувати начинку.Зелень і часник подрібнити,ретельно перемішати з сиром.Розподілити рівномірно масу по поверхні коржа і згорнути рулет за допомогою паперу.Накрити плівкою,охолодити.Рецепт з журналу "Добра кухня "№3.