Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Львів, Столиця Західної України
ЛАНА
1 квітня 2010 00:19
Повідомлення #61



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 16.06.2014

ICQ:--

Бали: 112
Серпень 2010
Cвято сиру і вина

Дата проведення: 1 серпня 2010 року
Місце проведення: Музей народної архітектури та побуту (вул. Чернеча Гора, 1), пл. Ринок
Сайт: www.cheeseandwine.com.ua
Тел.: (032) 235 48 82


Здавалося б, що поєднує львів’ян із сиром та вином? Однак сьогодні мало хто знає, що чотири століття тому клімат у Львові був настільки теплим, що виноградники на південних схилах Високого Замку, Личакова, а потім -- на пагорбах Кайзервальду, аж до Винників, давали львів'янам щорічно більше сотні бочок вина. Крім цього, львів'яни насолоджувались вишуканим італійським, крітським, іспанським та угорським вином. так як Львів був великим торговим центром.

А що ж може краще підкреслити смак хорошого вина так як правильно підібраний сир? Львів’яни, як справжі поціновувачі всього смачненького, перейняли традиції сироваріння в сусідніх країн. Вважається, що саме в Середньовіччі слова «сир» і «вино» почали вживати разом.

"Свято сиру і вина" стане хорошою нагодою більше довідатись про культуру сироваріння та традиції виноробства у Львові, відвідати ярмарок, забави, різнопланові розважальні акції, анімації, конкурси, концерти фольклорних колективів та безумовно скуштувати доброго сиру та хорошого вина. Свято чекає на справжніх гурманів!

Фестини "Діани"

Дата проведення: 7 серпня 2010 року
Місце проведення: Музей народної архітектури та побуту (вул. Чернеча гора, 1)
Сайт: www.festyndiany.org


Діана, покровителька полювання та природи, запрошує львів'ян та гостей міста на міжнародне свято мисливців, власників собак та любителів природи.

Прадавні мелодії-команди мисливських оркестрів запрошують учасників фестивалю на презентацію ловецьких звичаїв, традицій, на покази мисливських колекцій, дегустацію мисливських наїдків і напоїв. Також можна буде ознайомитись з найбільш романтичним способом полювання за допомогою ловецьких птахів.

Премудростей мисливської справи можна буде навчитись під час майстер-класів. Вірні помічники Діани і кожного мисливця - собаки змагатимуться за "Кубок Діани" за участю міжнародних експертів зі собаківництва. Звук мисливського горна закликає Вас до активного відпочинку серед острів ця природи Львова.

III Міжнародний фольклорний фестиваль "Етновир"

Дата проведення: 20-24 серпня 2010 року
Місце проведення: Музей народної архітектури та побуту (вул. Чернеча гора, 1), пл.Ринок, площа перед оперним театром
Сайт: www.etnovyr.org.ua
Тел.: (032) 235 48 82


Міжнародний фольклорний фестиваль "Етновир", який проходить під егідою Організацій Фестивалів Фольклору і Традиційних Мистецтв (CIOFF), що діє при ЮНЕСКО, збирає у Львові колективи з багатьох країн світу – не лише слов’янські колективи з Чехії, Польщі, Македонії, а й з екзотичних країн – Мартініки (Франції), Палестинської автономії (Ізраїлю), Індії, Мексики, Кіпру. Експресивні танцювальні мін іатюри поєднують традиційний фольклор, древні храмові й жваві сучасні танці.

Музичні традиції далеких країн представлені також і дивовижними інструментами. Глядачам гарантовані яскраві враження від неповторного колориту національних культур. Під час фестивалю на вулиці Львова вихлюпуються емоції карнавальної ходи учасників, танцювальне дійство відбувається на багатьох сценах одночасно. Різнобарвність не лише костюмів, а й вражень, не залишають байдужими нікого і тримають в полоні емоцій до наступного фестивалю.

V Міжнародний фестиваль незалежного кіна "КіноЛев-2010"

Дата проведення: 21-24 серпня 2010 року
Місце проведення: Вул. Валова, 18 А; Сад Бернарденґарден (подвір'я Музею Ідей), театр ім. Леся Курбаса, Оперний театр
Сайт: www.idem.org.ua
Тел.: (032) 295-69-68


Пріоритетом для відбору фільмів на фестиваль є незалежний погляд на світ молодих кіномитців. У рамках "КіноЛева" проводяться конкурсні програми, прем'єри, презентації та творчі зустрічі, ретроспективні покази, виставки, кіношкола "КіноКіо".

Традиційними для "КіноЛева" є покази під рубриками "Молоде кіно", "Українці та Україна очима світу", "Кращий український переклад в кіно", "Фестиваль фестивалів", "Класика німого кіна" тощо.

"КіноЛев-2010" присвячено 80-річчю великого Федеріко Феліні. Вперше, спеціально до фестивалю, готуються українські переклади його кращих стрічок.

День Незалежності України

Дата проведення: 21-24 серпня 2010 року
Місце проведення: Центр міста, райони Львова
Сайт: www.cultureandtourism.lviv.ua
Тел.: (032) 235 48 82


Святкування Дня Незалежності у Львові — особлива подія. Неймовірна пульсація свята відчувається у всьому — змінюється ритм міста, всі традиційно очікують вуличних постановок, мистецьких візій і, без сумніву, святкового концерту.

Вже стало традицією, що у День Незалежності більшість городян у Львові вдягають вишиванки, тому вже зранку місто розквітає вишуканими барвами вишитих сорочок, в яких закодовані прадавні знаки-символи на здоров 'я, та добробут, які особливо активізуються в день свята. Святкування не обмежується одним днем, воно триває кілька днів і поєднує в собі міжнародний фестиваль фольклору "Етновир", фестиваль незалежного кіна "Кінолев", святкові концерти, парад вишиванок, дитячі свята тощо.

Свято Хліба

Дата проведення: 22 серпня 2010 року
Місце проведення: Музей народної архітектури та побуту у Львові (вул. Чернеча Гора, 1).
Сайт: www.dobryjhlib.com.ua
Тел.: 245 84 06, 245 84 24


Традиційно львів’яни і гості міста приходять в музей на запашне, духмяне "Свято Хліба". Урочистості розпочинаються посвяченням короваїв у давній церкві та святковою ходою коровайниць. Учасники свята мають нагоду продегустувати хліб, спечений за давніми рецептами, долучитися до відродження традицій вшанування хліба, взяти участь в конкурсах і забавах.

Фестиваль духових оркестрів

Дата проведення: 28-29 серпня 2010 року
Місце проведення: Пл. Ринок, пл. Музейна (площа перед палацом Потоцьких)
Сайт: www.cultureandtourism.lviv.ua
Тел.: (032) 247 14 70, 235 48 82

Долучитися до свята духової музики можна у серпні, взявши участь у параді духових оркестрів, насолоджуючись духовою музикою різних епох. Участь у святі візьмуть львівські духові оркестри, а також гості із-за кордону. Завершиться свято спільним виконанням усіма оркестрами кількох творів, зокрема "Гімну Європи" та традиційної мелодії "Тільки у Львові".
Перейти на початок сторінки
ЛАНА
1 квітня 2010 00:20
Повідомлення #62



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 16.06.2014

ICQ:--

Бали: 112
Вересень 2010
VIII Фестиваль Давньої Музики у Львові

Дата проведення: 1-10 жовтня 2010 року
Місце проведення: Будинок органної та камерної музики (вул. С. Бандери, 8), Храм Св. Лазаря - Хорова школа "Дударик" (вул. Коперника, 17), Італійське подвір'я Палацу Корнякта (пл. Ринок, 6).
Сайт: www.earlymusicfest.lviv.ua
Тел.: (066) 8089338


Єдиний в Україні фестиваль, що в такому об’ємі і на такому професійному рівні представляє давню музику різних європейських країн – вокальну та інструментальну, церковну і світську, оперну та ораторійну. Протягом минулих років фестиваль відвідали виконавці з Швеції, Швейцарії, Німеччини, Великої Британії, Нідерландів, Чілі, Угорщини, Чехії, Словаччини, Польщі, Росії, України.

Цьогорічний фестиваль, продовжуючи вже накреслену тематичну серію, буде проводитись під титулом “Львів і музична спадщина Габсбурґів” - прозвучить музика різних країн і народів, що населяли Габсбурзьку імперію від середньовіччя до ХІХ ст. – у проекції на музичне середовище тогочасного Львова.

Тиждень актуального мистецтва

Дата проведення: 13-19 вересня 2010 року
Місце проведення: Галерея "Дзиґа", "Фабрика Повидла" (вул. Б.Хмельницького, 124), центральна частина міста
Сайт: www.dzyga.com.ua
Тел.: (032) 244 47 78

"Тиждень актуального мистецтва" є культурною акцією року, яка привертає увагу до проблем сучасного мистецтва, демонструє, якими шляхами розвивається і якою мовою нині спілкується мистецтво з суспільством.

Проект передбачає перформанси, інсталяції, нове медійне мистецтво, експериментальну електронну музику, кінопокази, лекції, дискусії та майстер-класи.

XVII Форум видавців у Львові

Дата проведення: 16-19 вересня 2010 року
Місце проведення: Палац Мистецтв, вул. Коперника 17
Сайт: www.bookforum.com.ua
Тел.: (032) 276 41 52


"Форум видавців у Львові" – наймасштабніша літературна подія в Україні, що включена до Франкфуртського календаря найважливіших міжнародних книжкових подій світу.

У рамках Форуму відбудуться: книжковий ярмарок, V Міжнародний літературний фестиваль (15-19.09.2010) з акцією "Ніч поезії та музики нон-стоп", бізнес-форум, благодійні та мистецькі акції, презентації нових книжок, знайомство читачів з авторами.

Супровідними до літературних акцій будуть покази арт-відео, художні виставки та виступи рок-гуртів. Форум сприяє піднесенню книжкової культури та престижу української книги. Для багатьох українських видавців Форум став мірилом фаховості та своєрідним тестом на успішність.

МедіаДепо

Дата проведення: 19-26 вересня 2010 року
Місце проведення: Громадський простір Львова
Сайт: www.mediadepo.org.ua
Тел.: 0674161962, (032) 275 17 34


МедіаДепо – це проект на межі сучасного мистецтва та цифрових технологій. Щороку МедіаДепо демонструє найкращі твори міжнародних медіафестивалів, а саме відеоарт та художню анімацію, короткометражні фільми та гібридні чи інтерактивні медіа, експериментальну електронну музику.

IV Міське свято "На каву до Львова"

Дата проведення: 25-26 вересня 2010 року
Місце проведення: Пл. Ринок
Сайт: www.coffeefest.lviv.ua
Тел.:(032) 294 96 44


Львів завжди мав славу міста кав'ярень. Відомо, що 1683 року галичанин Франц-Юрій Кульчицький заснував першу кав'ярню у Відні і одну з перших у Європі — "Hof zur Blauen Flasche". Відтоді – чи то тому, що Юрій Кульчицький народився на Львівщині, чи то тому, що кавова традиція швидко дійшла до Львова, і добре тут прижилася – Львів назавжди отримав славу кавової столиці Галичини.

Від осені 2007 року кавову культуру Львова промоціює міський фестиваль кави. Протягом фестивалю кожен охочий може влаштувати тур кав’ярнями Львова, які беруть участь у святковому конкурсі, і скуштувати "фестивальну" каву. Цього дня всі заклади-учасники готують каву ексклюзивних сортів і рецептів, аби створити справжнє свято найулюбленішого напою всього світу. У запашних нотках кави Ви можете смакувати напоями і насолоджуватися спілкуванням – невід’ємними атрибутами кав’ярняної культури Львова.

Кульмінацією фестивалю є кавовий тур Кавових Короля та Королеви, які мандрують львівськими кав’ярнями, смакують каву та згодом оголошують переможця Свята Кави – найкращу кав’ярню Львова. Свято супроводжується й іншими атракціями – ярмарком кави і кавового посуду, презентаціями історії та традицій напою, музикою у стилі ретро і джазовим концертом. Кожен львів’янин та гість міста може знайти тут каву та відповідну кавову атмосферу до душі.

XVI Міжнародний фестиваль сучасної музики "Контрасти"

Дата проведення: 25 вересня - 5 жовтня 2010 року
Місце проведення: Львівська філармонія (вул. Чайковського, 7)
Сайт: www.philharmonia.lviv.ua
Тел.: (032) 272 10 42 (каси), 272 67 25, 097 700 83 58 (відділ промоції)


Міжнародний фестиваль сучасної музики "Контрасти" було засновано у Львові восени 1995 року. Відтоді, із року в рік, у цьому святі музики бере участь все більше і більше відомих музикантів, привертаючи увагу широкої аудиторії та викликаючи щоразу більший резонанс.

Фестиваль покликаний розкрити львів’янам та гостям міста розмаїття сучасних музичних форм, стилів, жанрів та інтерпретацій, підкреслюючи особливий, часто контрастний характер нової музики.

Фестиваль автентичного мистецтва "Веретено"

Дата проведення: 26 вересня 2010 року
Місце проведення: Музей народної архітектури і побуту у Львові (вул. Чернеча Гора, 1)
Сайт: www.skansen.lviv.ua
Тел.: (032) 243 78 23, 247 03 81


Фестиваль "Веретено" збирає автентичні колективи з етнографічних регіонів Західної України. Вони презентують традиційне народне мистецтво: давні пісні, троїсті музики, обрядові дійства, в яких у пісенно-поетичній формі відтворено особливі події з життя предків.

На дитячій галявині проводяться майстер-класи з ткацтва, розмальовування печі та виготовлення ляльки-мотанки. Бажаючих потанцювати запрошуємо на майстер-клас з традиційних танців.
Перейти на початок сторінки
Olenka
1 квітня 2010 00:21
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Лана,супер інформація.Але одне шкода,де знайти час,щоб все відвідати.
Перейти на початок сторінки
ЛАНА
1 квітня 2010 00:21
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 16.06.2014

ICQ:--

Бали: 112
Жовтень 2010
Міжнародний театральний фестиваль “Золотий Лев”

Дата проведення: 1-10 жовтня 2010 року
Місце проведення: Театри Львова, центральна частина міста
Сайт: www.golden-lion.com.ua
Тел.: (032) 261 63 10, 297 53 96

Міжнародний театральний фестиваль "Золотий Лев" — головна театральна подія Львова та України. "Золотий Лев", заснований у 1992 році, це – не просто вуличний фестиваль, а театральна європейська традиція і один з найпрестижніших театральних форумів України. Щороку він перетворює Львів на величезну театральну сцену, дарує яскраві враження і відчуття. Тут можна побачити вистави світового визнання, прем’єри, експериментальні постановки молодих театрів. За час проведення фестивалю у ньому взяли участь понад 25 тисяч акторів з різних країн світу.

Традиційно відкриває фестиваль вуличний карнавал: парад на ходулях, виступи акторів учасників фестивалю та яскраве вогняне шоу. Всі вистави на фестивалі проходять мовою оригіналу. Фестиваль є членом Європейського театрального форуму (IETM) і Асоціації міжнародних фестивалів (IFEA).

IV Фестиваль ковальського мистецтва "Залізний Лев"

Дата проведення: 15-17 жовтня 2010 року
Місце проведення: Площа Арсенальна
Сайт: www.zaliznyjlev.org.ua
Тел.: (067) 735 76 84


"Залізний Лев" - всеукраїнський фестиваль ковальського мистецтва, який відбувається у Львові за участю ковалів з різних куточків України.

Відтворюється процес кування в такому вигляді, як він відбувався сотні років тому, за допомогою горнила, молота та кувадла…
Перейти на початок сторінки
ЛАНА
1 квітня 2010 00:22
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 16.06.2014

ICQ:--

Бали: 112
Листопад 2010
II Львівська туристична конференція "Перемагай з Левом!"

Дата проведення: 15-17 листопада 2010 року
Сайт: www.congress.lviv.ua
Тел.: (032) 297 57 53

Вдруге у Львові відбудеться міжнародна туристична конференція «Перемагай з Левом!». У першій конференції взяли участь українські та іноземні експерти з Польщі, Австрії, Німеччини, Великобританії, представники туристичної, ресторанної та готельної галузей, освітніх установ і музейних закладів Львова. Відбулися презентації вітчизняних та закордонних експертів туристичної сфери, круглі столи на тему брендингу та туристичних продуктів міста Львова, майстер-класи, а також обговорення вступу Львова до Міжнародної Асоціації «European Cities Marketing».

Проведення конференцій такого рівня стане доброю традицією для розвитку співпраці і партнерства у сфері туризму та базою для розробки нових проектів. Друга Львівська туристична конференція «Перемагай з Левом!» сприятиме виходу Львова на нові туристичні ринки світу.

VI Фестиваль "Драбина"

Дата проведення: 25-28 листопада 2010 року
Місце проведення: театри м. Львова
Сайт: www.drabyna.lviv.ua
Тел.: (032) 244 58 55, (097) 90 53931


Міжнародний фестиваль "Драбина" - фестиваль сучасних, альтернативних експериментальних, незалежних театрів з України та Європи. Фестиваль ґрунтується на принципах вільного пошуку нових театральних форм. Велику увагу фестиваль приділяє сучасній драматургії. В межах фестивалю відбуваються театралізовані літературні читання "Пожежна драбина", конкурс драматичних творів "Драма на драбині", фотографічний проект "Фотоп'єса", проект "Відеосцена", майстер-класи, читкип'єс та круглі столи. Гасло фестивалю "Сучасне покоління. Час. Простір. Власна візія".
Перейти на початок сторінки
ЛАНА
1 квітня 2010 00:23
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 16.06.2014

ICQ:--

Бали: 112
Грудень 2010
Міжнародний фестиваль "Jazz Bez"

Дата проведення: 4-12 грудня 2010 року
Місце проведення: заклади культури Львова
Сайт: www.dzyga.com.ua
Тел.: (032) 244 47 78, (095) 260 03 27


"Jazz Bez" надійно зайняв місце у європейських джазових рейтингах, щороку відкриває кордони й об'єднує меломанів із різних країн. Транскордонний джазовий марафон демонструє різноманітні барви джазу, експериментальну та імпровізаційну музику, відомі та визнані колективи, презентує нові проекти знаменитих музикантів. Програма фестивалю "Jazz Bez" поєднує формати концертів у великих залах та клубні виступи.

Ювілейний десятий "Jazz Bez" обіцяє стати особливо вишуканим та урочистим. На нього завітають кращі колективи, котрі впродовж всіх років грали на фестивалі та найбільш перспективні молоді гурти, що експериментують з джазом і довкола джазу. Вже десять років музика нівелює кордони та умовності, джаз завойовує серця нових адептів, а піднесений настрій залишається ще довго після концертів.

Свято Святого Миколая

Дата проведення: 19 грудня 2010 року
Місце проведення: Площа перед оперним театром, Музей народної архітектури і побуту у Львові (вул. Чернеча Гора, 1)
Сайт: www.cultureandtourism.lviv.ua
Тел.: (032) 235 48 82


Вже склалося традиційно, що святом Святого Миколая розпочинається цикл новорічних та різдвяних святкувань у м. Львові, оскільки в цей день відбувається урочисте відкриття Новорічної ялинки. Найбільш очікуваним та значимим це свято є для дітей, адже вони вірять у чудотворну силу Святого Миколая і чекають від нього подарунків і здійснення своїх мрій. В цей день проходять різноманітні вистави для дітей та молоді, благодійні акції та концерти. Святий Миколай у Львові готує приємні сюрпризи і для дорослих учасників свята.
Перейти на початок сторінки
ЛАНА
1 квітня 2010 00:27
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 16.06.2014

ICQ:--

Бали: 112
Фестиваль "Лінія іспанського кіно" у Львові
2010-04-07
7-10 квітня 2010 року в Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) триватиме 5-й щорічний фестиваль "Лінія іспанського кіно"
.

Програма фестивалю представлена чотирма стрічками найбільш самобутнього кінематографу Європи.
фільм Клаудії Льоси "Молоко скорботи" - володар Золотого Ведмедя Берлінського міжнародного кінофестивалю 2009,
фільм Адріана Бінієза "Велетень", який отримав Срібного Ведмедя на Берлінському міжнародному кінофестивалі 2009,
кримінальне роудмуві Муріла Пасти "Кармен" - номінант на великий приз Міжнародного кінофестивалю Санденс 2009
блискуча комедія режисерів Періса Романо, Родріго Сорогойєна "8 побачень", номінант на Гран-прі Міжнародного кінофестивалю Малаге.
Розклад показів:

7 квітня - "Молоко скорботи"
8 квітня - "Кармен"
9 квітня - "8 побачень"
10 квітня - "Велетень"

Докладніше про фільми дивіться на сайті проекту "Артхаус Львів" www.arthouse.lviv.ua
Перейти на початок сторінки
ЛАНА
1 квітня 2010 00:27
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 16.06.2014

ICQ:--

Бали: 112
IV Міське свято "На каву до Львова"


Вересень 2010

Дата проведення: 25-26 вересня 2010 року
Місце проведення: Пл. Ринок
Сайт: www.coffeefest.lviv.ua
Тел.:(032) 294 96 44


Львів завжди мав славу міста кав'ярень. Відомо, що 1683 року галичанин Франц-Юрій Кульчицький заснував першу кав'ярню у Відні і одну з перших у Європі — "Hof zur Blauen Flasche". Відтоді – чи то тому, що Юрій Кульчицький народився на Львівщині, чи то тому, що кавова традиція швидко дійшла до Львова, і добре тут прижилася – Львів назавжди отримав славу кавової столиці Галичини.

Від осені 2007 року кавову культуру Львова промоціює міський фестиваль кави. Протягом фестивалю кожен охочий може влаштувати тур кав’ярнями Львова, які беруть участь у святковому конкурсі, і скуштувати "фестивальну" каву. Цього дня всі заклади-учасники готують каву ексклюзивних сортів і рецептів, аби створити справжнє свято найулюбленішого напою всього світу. У запашних нотках кави Ви можете смакувати напоями і насолоджуватися спілкуванням – невід’ємними атрибутами кав’ярняної культури Львова.

Кульмінацією фестивалю є кавовий тур Кавових Короля та Королеви, які мандрують львівськими кав’ярнями, смакують каву та згодом оголошують переможця Свята Кави – найкращу кав’ярню Львова. Свято супроводжується й іншими атракціями – ярмарком кави і кавового посуду, презентаціями історії та традицій напою, музикою у стилі ретро і джазовим концертом. Кожен львів’янин та гість міста може знайти тут каву та відповідну кавову атмосферу до душі.
Перейти на початок сторінки
Olenka
10 квітня 2010 01:09
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
За браком часу не показала ще фото з мого відрядження (якщо цікаво).
Так як наш сайт смачний тому і я фоткала не лише історичні пам"ятки,але й смачненькі страви.Ой,а скільки кави випито.Всюди смачна,але особливо сподобалася "Віденська"...а от тишком-нишком клацнути нам чомусь не дозволили..,а жаль.
А в інших закладах можна було фоткати,тому ...смачні деруни з грибним соусом

Дуже апетитний струдель,який я вже давно хочу приготувати,і тепер обов"язково
Перейти на початок сторінки
Olenka
10 квітня 2010 01:13
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Да,і майже забула ще показати класний десерт -морозиво"Тірамісу".Не знаю чому така назва,бо я дуже обожнюю класичне тірамісу,але це щось інше.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 червня 2024 09:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100