Добра третина форумчанок - Наталки-Наталочки :) Прийміть і від мене, мої любі, вітання. Вітаю з Днем Ангела! Нехай ваш небесний охоронець буде поруч у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли впадете, він - підніме, коли заплачете - втішить, коли радітимите - він разом з вами радітиме. Особливе вітання нашому невтомному адміну. Ти усе це створила, форум росте, людей все більше...це важко утримувати такий сайт...пам"ятай, що ти відповідаєш за тих, кого приручила ;). Здоров"я тобі і наша щира подяка тобі і твоєму чоловікові за цей форум
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Мне травы с вечера шептали, Что именины у Натальи. Мне птицы утром щебетали, Что именины у Натальи! И луговых цветов, ромашек, В подарок день принес Наташе. Ты заводила и шалунья, Во всем стремишься первой быть, Тебе, моя вещунья, Пусть будет интересно жить. Живи с улыбкою и мудро. А день покажется вдруг хмурым - Ты вспомни дали светлые, Ведь ждет тебя заветное!
Хай Ангел на іменини Здійснить всі бажання, Несе щастя щохвилини, Успіх й процвітання. Радістю життя вквітчає І додасть здоров‘я, Мудрістю благословляє, Добром і любов‘ю!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)