Щоб Ваще здоров’я, як кремінь було, Щоб щастя сімейне його берегло, Щоб радість завжди була на порозі, А лихо в далекій і вічній дорозі. Хай поруч з Вами Ангел Ваш летить, Убереже Вас від біди повсюди, Нехай несе Вам радість кожна мить, І благодать Господня з Вами буде
Хай добрий Ангел береже Вогонь зорі, що долею зоветься. Життя, неначе вишитий рушник, Багрянцем калиновим усміхнеться. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Будьте завжди гарними і молодими, Бажанами, добрими і простими. Зажди усміхненими і милими, Зажди коханими і єдиними.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Дорогі наші Наталочки!Від усієї душі вітаю Вас з Днем Ангела!Бажаю бути щасливими! ***************************************** Нехай сяють очі з ніжністю, А серце розквітне радістю, Хай доля красива, як соняшник, Дарує Вам щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаю усього, чого тільки треба, Добре здоров’я і щастя без ліку, Хай обминають дім Ваш тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце Ваше зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, і доброї , щедрої долі. * * *
Наталочки-красунечки, наші любі і рідні! Вітаю Вас з днем ангела!!! Нехай Ваш ангелик завжди буде з Вами!!!
Ти вір в життя і будь собою. Хай час летить собі, а ти, Як сонце ранньою весною, Цвіти проміння золотим. І хай в очах твоїх відкритих Нестримна молодість буя, І хай несе тебе по світу Життя бурхлива течія. І завжди ангел-хоронитель Тебе боронить від біди, Ти просто вмій життю радіти Й по ньому з усмішкою йди !
Хай добрий Ангел береже повік Вогонь зорі, що долею зоветься. Життя, неначе вишитий рушник, Багрянцем калиновим усміхнеться. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Будьте завжди гарними і молодими, Бажаними, добрими і простими. Зажди усміхненими і милими, Зажди коханими і єдиними.
Вітаю з Днем Ангела! Бажаю хорошого настрою, море щасливих мить та міцного здоров'я
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: