І в мене в сім'ї всі Викають один одному,ми батькам -батьки своїм батькам! Вот так от! бачу збоку, як діти з батьками розмовляють на Ти- мені це дивно! Ну як у кого !
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
в мене в сім"ї я своїм батькам викаю, і вони своїм тоже викали, а чоловік тикає. Донечка старша тикає, але деколи проскакує ви. Щось для мене особливої різниці немає в цьому, головне повага до батьків До бабусь і дідусів пока-що тикає, але думаю що будемо вчити до них викати
так тему цікаву ви зачепили... В мене є старша сестра (на два роки),і от коли ми були малі (мені десь було 6років) моя мама почала просити щоб ми їй почали говорити на "Ви"(до цього часу було на "Ти") я як чемна відразу погодилась,а от моя сестра відмовилась казала що її складно бо вже звикла.Татко відразу дав зрозуміти що до нього як було на "Ти" так і щоб залишалось. І от на сьогоднішній день я мамі кажу на "Ви" а татові на "Ти". А сестра обидвом каже "Ти". Це кумедно виглядає коли ми збираємось всі за великим родинним столом,і хтось з присутніх чужий є то всі звертають на це увагу чому я кажу мамі "Ви" а татові "Ти" а сестра обидвом"Ти" отака в нас цікава сімейка
Так склалось, що мої батьки разом не живуть. То мамі я "тикаю", а тато забажав, щоб я йому "викала". Хоча поваги від цього в мене не прибільшилось... До дідуся і бабусі я на "ВИ", навіть не можу і уявити собі, якби то мала їм "тикати", вони ж наскільки старші. Чоловік ж мій усім "тикав" і батькам і дідусеві з бабусею(нажаль їх уже немає з нами).
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
я на своїх батьків, а чоловік на своїх звертаємось на "ти", наш син до нас звертається на "ТИ" і інакше не може, на мою думку, бути, і що цікаво так як у мене є ще сестри і у всіх у нас по одній дитині, ми всі між собою звертаємось на "ТИ", тож мої племінниці кажуть на мене Катя і ти, і мені це дуже подобається