Вікусю сьогодні на вечерю робили Твої курячі рулетики, смакотіще. Мая малеча тільки бігає на кухню, візьме трояндочу курячу і гамає, з"їсть і біжить по другу. Велике спасибі за рецепт, мої оцінили.
Каже моя Вікуся - смакота, найкраща їжа для котааааааа!!!!!
Марієчко, Твоя манюня - як теє сонечко!!! Стільки щирості , тепла!!! Посмішка - неначе сонечко!!! Дай Бог дає здоров"ячка, та росте великою та розумненькою, мамина помічничка!!!! Має бути філологом, раз такі вірші вже виголошує))))
Soni, дуже вдячна тобі, що користуєшся рецептами. І радію, що сподобалися страви!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Я ще встигаю Готувала пташине молоко - вийшло дуже смачно! Навіть,мій м"ясоїдний чоловік з"їв багато Вікусь,дякую дуже за рецепт! І дешево,і сердито і круто,коли дізнаєшся,що гості на порозі,а в твоєму солодкому ящичку порожньо!!!!!!!!
Робила на 3 яйця,то вийшло багато, ще сусідам вділила
Ще обкатала цукерочки в кокосі - бомбасік!!!Дякую ще раз за гарний експрес-десерт!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Pito4ka, а я сьогодні приготувала своїм домочадцям твої курячі рулетки, як виявилось квіткар з мене теж кепський Але вийшло смачно, мої оцінили Дякую за рецепт
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.