Soni KotMarta лесик-лисик Яілатан Tatiana і всі - всі, дякую велике за добрі слова та плюсики, дуже радію, що припало Вам до смаку моє меню!!!!
Дівчатоньки, назріло прохання: враховуючи, те, що моя духовочка є старенькою і поважною пані, яка вже давно і безповоротно загубила свій термометр))) то вказати температуру, при якій випікаються рогалички та м"ясні рулетики я не маю змоги((( Тому звертаюся до більш "продвинутих" ))) господиньок - будь ласка, поділіться показниками термометрів Ваших духовочек. Дякую А ще з нетерпінням чекаю фото Ваших страв.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
В мене теж духовка вже без термометру, то печу "на око",
дівчата, не ви одні ))) я думаю тут багато у кого в духовках немає термометрів.
Цитата: Pito4ka
Рогалички зі спрайтом
це щось новеньке)) ніколи не думала, що випічку можна заливати водою. Чула лише, що при випічці деякого тіста , ставлять в духовку посудину з водою, випічка тоді стає більш пухкою.
Цитата: Pito4ka
Пташине молоко
Такі цукерочки готувала мені моя мама в дитинстві. Смакота!!!!
це щось новеньке)) ніколи не думала, що випічку можна заливати водою.
Тай я не думала)))) Рогалики виходять зверху хрумкі, як звичайне листове тісто, а от знизу - м"якусеньке, ніби пропарене, покрите смачненною м"якою карамеллю, яка получається зі спрайта й масла. Випічка - ніби тане у роті.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
принесла дяку за смачні курячі рулетики - сьогодні вечеряли ними . Пекла при температурі 200 градусів 30 хв в режимі конвекція. Із порції в мене вийшло 6 троянд)))) Нажаль, фото не буде, фотик у чоловіка на роботі, а із мобілки моєї фотки чомусь не загружаються На черзі ще рогалики будем пробувати)))