Чудові тарти у вас, дівчата) Соломія, добре, що приєдналась - це цікаво! Я от маффіни навчилась пекти, і пиріг смачний минулого тижня зробила, і думаю, що накінець попробую тарт з лимоном, це певно дуже смачно)
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Наталь, блінчики-пальчики від Анізоари з КУ,роблю дуже часто,завтра викладу в себе в ЖЖ,почитаєш. Дівчат,які ви молодці,тартики смачнезні вже готові,супер,дуже-дуже приємно!!! Соломія,в мене теж половина фото зроблено мобілкою,спочатку фотоапарата не було,а потім був та й зломився(ремонтується 2 місяці),я зовсім тим не переймаюсь.В тебе фото нормальне,все гарно видно,з карамеллю вірю,що смачно,та чомусь боюсь.Грушева випечка взагалі дуже-дуже апетитна. Ірина,сирна випічка завжди безпроіграшна,а ще й змалиною!Це дуже красиво візуально і дуже смачно! Наталь,чекаємо твій лимонний тарт!
Відправлю одну малу до школи (вже не можу дочекатись!), другу в садок, та й буду шось пекти, а то малишня не дає поки)))) В мене навіть на обід сьогодні другого не було...
--------------------
Ір,тарт дуже красивий,фото прям каталожне . Я теж дуже люблю тарти,печеться легко,виглядає супер,з'їдається швидко. Де ти купляєш мигдальні пелюстки,дивилась якось вже й в "Метро",нема. Орися,а чому це тарт невдалий?Що прирум'янився занадто?так це ж добре,я навпаки люблю такі речі.Гарненький яблоучний тартик вийшов. Наталь,ти наївно думала,що коли почнеться школа в тебе буде лишній час?Коби не так,ранки-сніданки,коси-бантики і т.д.,вечером уроки.Це і в нас були канікули.
Та я була останній раз на початку січня,тоді товару було взагалі дуже мало.А чоловік їздить постійно,але йому треба конкретно,де лежить,як називається і т.д.Тепер уже привезе,добре,що сказала,що коло пудингів,саме це привозить постійно.
Наталь,ти наївно думала,що коли почнеться школа в тебе буде лишній час?Коби не так,ранки-сніданки,коси-бантики і т.д.,вечером уроки.Це і в нас були канікули.
Я просто вже забула як то Але най ліпше ходе шось вчиться, ніж під будинком цілий день бігає... І не заставиш почитати, ні пописати) Тай ти ж знаєш, я на роботу не ходжу в мене пів дня свобідного часу получається
Заходила до тебе в гості, вітаю твою Ксеньку з днем народження! Най росте здорова та красива! І вчиться так само смачно готувати, як і її мама!!!
Я вже спекла тарт) Завтра сфоткаю, як лишиться, бо вже вечером пекла. Зараз якраз його з чаєм пробую) Дякую за рецепт і знайомство з тартом і з лимонною випічкою!
--------------------