Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-3 Тарт
Ludany
30 серпня 2009 22:12
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
І знову французькі пироги,цього тижня ми будемо пекти тарти,саме через «а».
Тарт-це низький відкритий пиріг,основа з пісочного тіста,начинки самі різноманітні і фруктові, і сирні, і солодкі ,і солені Запечені в малих формах вже називаються тарталетки.
. Я відкрила для себе лимонні тарти, дуже цікава випічка, хрустка основа і приємний з легкою кислинкою крем.

Лимонний тарт
Розігріти духовку до 170С.
Основа.
В блендерній чаші вимісити муку (1 стакан), пудру (1 / 4 склянки) і масло (113г) в режимі "Пульс" до жирної крошкі .Размістити у круглу форму (25 см), спресована до дна, не залишаючи бортів. Випікати 15 хв. Злегка охолодити.
Начинка.
Збити яйця (5 шт.) з цукром (1 склянка) до пишної маси. Додати 1 / 2 склянки борошна, 3 / 4 ч. ложки розпушувача, цедра, лимонний сік (1 / 2 склянки, з трьох великих лимонів) Випікати 20 -- 25 хв, перевіряючи на готовність, як і чізкейк - при легкому потрясуванні, середина повинна злегка колихатися.

Лимонний тарт с курагою

Тісто
150 г масла розм'якшеного збити 2 ст. ложками цукру, ввести по одному 2 яйця, поступово підсипати 350 г борошна (попередньо просіяти). Тісто помістити в кульок і в холодильник на 1 годину..Вистелити кішевую форму (д = 25 см) , наколоти дно виделкою, в духовку при 180 град. на 15 хвилин.
Витягнути, трохи остудити, промазати кураговою начинкою, зверху вилити лимонну массу.Випікати при 180 град . ще 30 хвилин.
Кураговая начинка
200 г кураги відварити до готовності, провернути в блендері з 2 столовими ложками вершків і 1 столовою ложкою крохмалю.
Лимонна маса
125 мл лимонного соку, 1 банку згущеного молока, 4 жовтки, 2 столові ложки крохмалю-все добре перемішати.

Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 серпня 2009 22:20
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Люба, дякую, що ти з нами smile
Попробую і собі я тарт спекти обов'язково)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ir71
31 серпня 2009 09:31
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую за свіжу ідею!Буду пекти,раз у нас знову випічка.Хоча я далека від француських блюд,бо більше до душі наше українське.Та всього треба навчитися.
Перейти на початок сторінки
Ludany
31 серпня 2009 09:55
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Наталь,попробуй,особливо рекомендую таки лимонний, бо сирний,чи фруктовий тебе не здивують .
Перейти на початок сторінки
Ludany
31 серпня 2009 09:58
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Ір,я дуже люблю все нове в кулінарії,не можу сказати,що все те,що я перепробувала,чи перепекла,залишилося в нашому раціоні,але експерементую далі,це дуже захоплює,в світі стільки цікавих блюд та ідей,хоча смачніше наших драників я все одно ще блюда не знайшла tongue
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
31 серпня 2009 10:26
Повідомлення #6


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Ludany
особливо рекомендую таки лимонний, бо сирний,чи фруктовий тебе не здивують .

Я до речі, давно хотіла шось з лимонної випічки знайти... Наскільки пам'ятаю, я ще не пекла з лимонами нічого. Так шо той рецепт якраз "в тему")))

Цитата: Ludany
хоча смачніше наших драників я все одно ще блюда не знайшла

wink О, та в нас кожна страва смачнюща! З тим не буду спорити) Борщик з пампушками хіба чого вартує! До речі, ти вже спела булочки з часничком?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ludany
31 серпня 2009 11:17
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Та от планувала до борщка на молої ДР,але згадала,що одна з гостей не любить навіть запаху часнику то спекла блінчикм пальчики та й в духовці припекла,теж було дуже смачно і всім сподобалося.Але пампушки зроблю обов'язково,дуже кортить.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
31 серпня 2009 11:36
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
А я борщ не сприймаю чез часнику) Якщо булочки то з часником, якщо хліб - то до нього просто зубчик часникеа, і якщо все добре піде, то й шматочок сала з перцем і часником на хліб. Часник люблю страшенно... Зато цибулю зовсім не їмо сиру)
А пальчики то з Ку, та? Я їх ше не робила... Треба буде якось, бо хвалять, правда?)

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
соля
31 серпня 2009 12:48
Повідомлення #9


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Добрий день усім! Я так придивлялась,придивлялась на ваш флеш-мобі і вирішила сама взяти участь.Бо саме на днях пекла тарт.Ну звісно він не такий красень як у Любані але смачненький.Лиш за фото прошу вибачення бо це з мобільного.

Тарт яблучно-грушевий



Пісочне тісто:
250 гр борошна
125 гр холодного масла
1 яйце
2 ложки цукру

1 кг яблук і груш
5 ложок цукру
3 ложки масла
Сік з лимона
Всі складники тіста викладаємо до міксера і місимо тісто, до моменту, аж зіб'ється в кулю. Ми загортаємо в плівку і ховаємо на. 30 хвилин до холодильника. В той час плоди очистити, порізатина половинки, обприскати соком з лимона, щобне темніли. На сковороді розчинити цукор на карамель. Додати масло і разом вимішати, Вкинути плоди і близько 5 хвилин смажити все разом на слабкому вогні, мішаючи час від часу. Легко остудити.
Розкатати тісто на діаметр близько 2 см більший ніж діаметр форми .Половинки плодів скласти (якнайкраще тісно) по дні форми,. Прикрити тістом.В декількох місцях понаколювати тісто виделкою. Пекти в духовці в темп. 180 ст. Ц, близько 30-40 хвилин
Перейти на початок сторінки
ir71
31 серпня 2009 13:56
Повідомлення #10


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Тарт зі сиром та малиною





Мій тарт може і звичайний без новизни,зато такий смачний!!!!Малина надає такої привабливої кислинки що хочеться і хочеться ще кусочок взяти.Спробуйте!!!!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 16:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 103
Гостей: 88
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100