Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гостина в Галини, Запрошує Galina_Nedomirko_
Galina_Nedomirko_
30 червня 2012 19:29
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: Іванка
Я одного разу на весіллі пробувала Фаршировану капусту було дуже смачно

В мене той рецепт давно в записнику,поділився офіціант з ресторану,файна страва.

Іванка,Оксанка,
дякую,що заходите в гості.
І всім дякую за плюсики і гарні відгуки.

Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
7 липня 2012 10:48
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Galina_Nedomirko_
Печиво замочити на ніч в молоці.

А потім зранку те печиво влити разом з молоком до фаршу ,чи саме печиво , чи воно вбере все молоко?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 липня 2012 10:52
Повідомлення #133


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: ІНЕСА
А потім зранку те печиво влити разом з молоком до фаршу ,чи саме печиво , чи воно вбере все молоко?


відповім за Галю, бо сама готувала - молоко все вбирається крекером - я його змолола разом з печінкою і м'ясом.
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
7 липня 2012 13:50
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Ірка-Шкірка,
Дякую!
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
26 липня 2012 22:40
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Давно забутий Пляцок "Капроновий"



4 яйця
2 стк. цукру
0,5 стк. сметани,
0,5 стк. молока
1 ст. л. амонію
3 стк. борошна

Білки збити з цукром,додати жовтки,потім додати сметану розведену з амонієм і холодне парене молоко+борошно.
Можна додавати какао,горіхи,родзинки.Випікати 2-3 коржі,залежно від розміру форми.

P.S.Пекла у круглій формі д-30 см,замішувала на 1,5 порції,2 коржі з какао і один з горіхами.Хоча однієї порції було б достатньо,бо вийшов торт досить високий - 12 см.
Коржі виходять смачні,пухкі,перемащувала кремом "Шарлот"з персиками.Рецепт із записника.

Обговорення тут

Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 26 липня 2012 22:47
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
30 липня 2012 20:22
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Кекс на майонезі



3 яйця
1 стк.цукру,збити
+100 гр крохмалю
200 гр борошна
200 гр майонезу
0,5 пач. порошку до печива
Тісто розділити на 2 частини,до однієї додати какао.
Вилити у форму біле тісто,тоді фрукти,потім чорне тісто.(я зробила навпаки,фрукти не давала).Пекти до 1 год.
Виходить смачненький кекс,рецептом поділилась коліжанка.

Обговорення тут.

Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 30 липня 2012 20:27
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
20 жовтня 2012 21:23
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Другий рік роблю таку аджику,подобається,тим, що швидко готується і не треба довго варити.

Аджика з перцю




3 кг червоного болгарського перцю
250 гр пекучого перцю (паприки)
0,5 л пасти "Чумак"
0,5 кг цукру
100 гр солі
300 гр оцту
300 гр олії
4 головки часнику
Перець і солодкий, і паприку змолоти,варити 20 хв.,додати подушений часник і варити ще 10 хв.Накладати у сухі стерилізовані банки,закатати.
Я ще перекидаю догори дном і накриваю,так стоїть до повного охолодження.
В мене вийшло 3,5 л.

Обговорення тут
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
22 жовтня 2012 20:21
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
В мене традиційний "Спартак"



Тісто;
1 яйце,
2ст.л. меду,
200 гр цукру,
50 гр масла,
6 ст. л. молока,
2 ч.л порошку до печива

Яйце розтерти з цукром,додати решта продуктів.Варити,помішуючи,щоб піна стала темнуватою.Відставити з вогню,додати у ще гарячу масу какао (додаю на око,залежно яке какао) і борошно.Замісити як на вареники.Розкачувати тоненькі коржі і пекти.
Крем любий білий.(Останнім часом роблю Шарлот.)

На форумі є рецепти цього тортика і мій майже такий самий,тільки соду замінила порошком (ідею підглянула у весільної господині)і какао і борошно додаю у гарячу масу,тоді коржі розкачуються дуже тоненько.
Скільки вийде коржів з однієї порції не можу сказати,бо завжди замішую на 2-3 порції. Смачного!!!

Повідомлення відредагував Galina_Nedomirko_ - 30 жовтня 2012 16:44
Перейти на початок сторінки
natalsya
22 жовтня 2012 21:46
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Galina_Nedomirko_,такий апетитний.Так би протягнула руку через екран і вже би зїла його
Перейти на початок сторінки
natalsya
22 жовтня 2012 21:51
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Galina_Nedomirko_,пляцок такий пухкенький апетитний а його назвали капроновий.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 вересня 2022 17:27

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 8
Користувачі: olga1969
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100