лесик-лисик,
Можу чоловка спитати,які хороші....Він займаєтся технікою - продаж і таке інше....Але думаю,Бош,або Електролюкс - буде супер.Ще Сіменс,але вони найдорожчі
І ше хочу додати про відгуки в неті: не завжди на них треба увагу звертати,бо найчастіше пишуть відгуки погані,бо ті люди,які задоволені,в більшості випадків писати не будуть.І ще,інколи пишуть такі дурниці,аж смішно...а люди в це вірять.Ну наприклад: як купували дитині крісло для годування одна баришня обфукала там його з голови до ніг,бо дитина з крісла випала.Хто має таке крісло,то знає,щоб дитина не випала - її треба ремнями застібнути - для того вони там і є
Або як брала собі комбайн - чоловік казав бери той,а я ні - полізла в нет відгуки шукати....
І що,знайшла?: 1)на наступний день він мене згорів(таких випадків 1 на 500,але то не означає,що комбайн поганий....бувають фабричні браки і від того ніхто не застрахований),2)впав блендер і розбився( то при тому,що він скляний
ну звичайно,що розбився....міг і не розбитися,але розбився.....і то ж не фірма виробник в тому винна,а ви!),3) ой,робила я тісто на вареники на 4 швидкості і комбайн задимів - повний фуфел!!( то при тому,що на самому комбайні показано,що таке тісто міситься на 2швидкості максимум)
Почитала я то,трохи налякалася,але взяла його...І шо ви думаєте,задоволена,як слон!!!! Тому,питати треба в людей,які мають цей товар,у продавців,родичів.....можна і в неті почитати,але при тому включати здоровий глузд