Натонька, яка краса!!! Вітаю з гарними оновленнями! Я часто такі вироби бачу, бо Гавареччина від мене 20км. І в дома маю кілька виробів, дуже вже їх люблю
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Мій друг і помічник на кухні. Вже два роки ним користуюся практично кожного дня,дуже задоволена.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Хочу похвалитися своєю хлібопічкою Carrefour Home HBM810-10. Це мені подарок з Іспанії. має 13 програм. Така форма для хліба на 1300 грам, має 2 лопасті-тістомішалки.
Ще є 2 формочки на міні-багети.
Вже пекла і білий хліб, і пшенично-житній(покажу в звітах). Дуже задоволена.
Хлібопіка - класна річ. В мене вже три роки. Я дуже задоволена. У мене фірми Delonghi, має 12 програм. Теж є програма випічки кексів, замісу тіста, приготування варення, програма відсрочення випічки. Дуже помічна і потрібна річ для кожної господині.
Natalyadiva, вітаю з подарунком! Тепер у хаті буде аромат запашного хліба. А в мене хлібопічка ф-ми Оріон теж має 12 програм( особливо виручає при випіканні дріжджової випічки, тісто з неї витягуєш як пух так приємно з ним працювати ), вже два роки нею користуюсь не так часто як після покупки майже кожен день хліб пекла, а тепер рідше звичайно, чоловік у мене не з худих а то буханку за день лопав)))) Я вибирала з дорожчих та більш відомих виробників, але чоловік сказав що не вартує витрачати за марку великі гроші. Я рада що ми не помилились бо задоволена своєю помічницею на кухні.