Vajnrauh,вітаю з покупками!У мене також завтра радість буде-йду забирати посилку.До речі,я тої штукенції,що шнурочки видавлювати щось не бачила в Хлібопічці...Підкажи,будь-ласка,де ти там її знашйла?
Марянко, вітаю з обновками - нехай приносять тобі радість, а на стіл - смаколики!!! Шприци такі цікаві(майже медичні, радянських часів (котрі багаторазові ))
Alona S,Ірка ,дякую Дівчатка,я вибачаюсь,забула дописати що там посилка і від" тортдекор".Просто емоції перехоплювало,ну і ви самі розумієте.Для мене це було щось,дістати дві посилки в один день.Тож,та штукенція,що видавлює шнурочки з "тортдекор".Доречі,підказую хто не знає в" Хлебопечке" появилися дуже гарні вафельні метелики та новорічні прикраси цукрової пасти.Ух ти ,стільки написала,
Нє, як мавпа (це про себе) - купила тож силіконову форму. Що в ній робити? фіг його зна, але ж купило))))Добре що аж тут прочитала, що в ній можна пекти, але якесь воно таке стрьомне, чи то гума, чи пластмаса? здається що попливе в духовці...ото я колгосп
о, ад пізніше побачила цей допис
м.Тернопіль , вул.15 Квітня, ринок за Диканькою, при вході від дороги після шлагбауму другий магазин справа (він там один з посудом і працює переважно в неділю).
оце якраз там і купила, але чи смердить - ше не пробувала
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, Силіконові форми дуже добрі. Вживати при температурі не більше 230 С. Не потрібно нічим змащувати. Я уже використовувала багато разів. Вони дуже гнучкі, тому перед тим як ставити в духовку і виймати, треба підкладати решітку, або щось на зразок...
Нє, як мавпа (це про себе) - купила тож силіконову форму. Що в ній робити? фіг його зна, але ж купило))))Добре що аж тут прочитала, що в ній можна пекти, але якесь воно таке стрьомне, чи то гума, чи пластмаса? здається що попливе в духовці...ото я колгосп
Я читаю ваші повідомлення і регочу як...хм..ну самі розумієте... Вмієте розсмішити-це супер!