Я накупила з серії синіх(на фото) купу форм - просто жах - силікон смердить і все, що в нього заливати набирає запаху. Тепер купляю фірмові італійські.
Я теж спочатку таке підозрювала, але ,як не дивно, запаху немає. Купляла на одній модній точці, то вони то начиння все з Європи везуть .
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
м.Тернопіль , вул.15 Квітня, ринок за Диканькою, при вході від дороги після шлагбауму другий магазин справа (він там один з посудом і працює переважно в неділю). (((ого, як пояснила!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
м.Тернопіль , вул.15 Квітня, ринок за Диканькою, при вході від дороги після шлагбауму другий магазин справа (він там один з посудом і працює переважно в неділю). (((ого, як пояснила!
Щось я думала що ти зі Львова
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Придбала собі отаку от штукенцію - екструдер називається:) Класна штука для красивих тоненьких шнурочків, травички, і ще різних форм:) Там насадки є - 20 штук:) Там така розова штука із нього виглядає, то я вже пробувала з ним працювати:) Дуже швидко і зручно:) Прикупила в Метро за 90 грн.
Покажу форму, котру я купила в Львові, тоді на зустрічі. мушу сказати, що вона прекрасна! Ліпшої форми для випікання у мене ще не було! Чесно-чесно. З неї не зрівняється ніяка))) Скажу лише отаке і цього певно буде досить - вона відмивається звичайною водою, її не треба шкрабати, терти і таке всяке. І що б в ній не пекла, на ній не залишається жодної плямочки після миття. Для порівняння моя силіконова форма для маффін, котру брала фірмову - вже має чорні плями, котрі нічим не виводяться... Так що я найшла свою ідеальну форму, чого і всім бажаю Коштувала вроді 55 грн. Як побачу ще такі самі, то куплю всіх розмірів зразу
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт