Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачно і просто, Рецепти від Наталочки
Yatsan
23 січня 2012 20:12
Повідомлення #31


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Вітаю з відкриттям темки!
Натхнення та кулінарних досягнень !


Повідомлення відредагував Yatsan - 23 січня 2012 20:14
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
26 січня 2012 02:44
Повідомлення #32


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Прийміть і мої вітання з відкриттям власної теми. :1f7: Натхнення вам і смачних кулінарних шедеврів.
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
26 січня 2012 08:01
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Наталочка скільки в тебе багато випічки та тортиків буду частіше заходити в гості на чашечку кави з тортиком! Так тримати.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
26 січня 2012 09:50
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
%D1%EC%E0%F7%ED%EE+%B3+%EF%F0%EE%F1%F2%EE
Перейти на початок сторінки
Наталочка
15 лютого 2012 17:23
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Торт з халвою( Tort chalwowy)

Рецепт на форму 21 см.
Бісквіт:
5 яєць
1/2 ст муки
1/4 ст крохмалю
1/4 ст какао
3/4 ст цукру
1 ч.л. порошку до печива
Збити білки, під кінець додати цукор і дальше збивати. Поступово додавати по одному жовтки, продовжуючи збивати на меншій швидкості.
Додати муку, крохмаль, какао і розпушувач, добре вимішати. Випікати при 160 градусах десь 35 хв. Готовий корж розрізати на три частини.
Маса халвова:
2 яйця
250 гр масла
2/3 ст. цукру
300 гр халви
На паровій бані яйця збити з цукром на пушистий світлий крем. Добре охолодити. В іншій посудині збити масло, і додати охолоджену яєчну масу, постійно збиваючи. В кінці додати подрібнену халву і добре все збити.
Готові коржі перемастити кремом.

Рецепт взяла з польського сайту.

Повідомлення відредагував Наталочка - 15 лютого 2012 19:37
Перейти на початок сторінки
uliana_y
15 лютого 2012 18:32
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Наталочка
Торт з халвою( Tort chalwowy)

дуже зацікавив сам крем!!)Ще жодного разу не пробувала такого тортика!!Маса на смак не нудка і взагалі яка консистенція крему!!?Дякую.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Наталочка
15 лютого 2012 19:30
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
uliana_y,
Я теж робила такий крем перший раз. Я давала менше цукру. Солодка, але не нудка. Якщо не любите дуже солодке можна, напевне, додати сік лимона.
Перейти на початок сторінки
Ludka
15 лютого 2012 20:17
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Наталочка
300 гр халви

а яку халву берете? Я годую груддю, малому вже рік, але як з'їм халви, то і мене і синочка зразу висипає.
Перейти на початок сторінки
Tatiana
15 лютого 2012 21:34
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Сподобався тортик з халвою. :winked: Взагалі дуже люблю халву. Оригінальний рецепт. Я роблю крем з халви до вафельного тортика, ае він трохи інший. Дякую за рецепт. :cd:
Перейти на початок сторінки
olg.gonchar
18 лютого 2012 08:29
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
тортики дуже смачні, дякую за рецепти. Підкажіть ,будь ласка, як правильно розтирати мак.Це на мясорубці потрібна спеціальна насадка?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 08:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 39
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100