Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачно і просто, Рецепти від Наталочки
Lusuchka
21 січня 2012 23:34
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Вітаю Вас з відкриттям теми!!!!Побільше Вам вдячних відвідувачів!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Яілатан
21 січня 2012 23:43
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Вітаю! Вітаю! Вітаю! І ще раз вітаю з відкриттям свого власного, якщо можна так сказати, кулінарного ресторанчику. Натхнення, успіхів, кулінарних шедеврів. :3fb:
Перейти на початок сторінки
toviana
21 січня 2012 23:52
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 85
Реєстрація: 4.01.2010

ICQ:--

Бали: 350
Вітаю Вас з відкриттям теми!!!
Перейти на початок сторінки
natalliyas
22 січня 2012 04:20
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923

Вітаю з відкриттям теми!!!

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
22 січня 2012 11:55
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Наталочко!!!
Вітаю з відкриттям авторської теми!!
Бажаю творчого натхнення,високих злетів безмежної фантазії,- і океан відвідувачів,які будуть з радістю готувати за Вашими рецептами!!


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 22 січня 2012 12:02
Перейти на початок сторінки
Ludka
22 січня 2012 13:10
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Вітаю з відкриттям темки! Вдалого початку!

Перейти на початок сторінки
Оксана4209
22 січня 2012 13:14
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Вітаю з відкриттям власної теми!

Перейти на початок сторінки
ole4ka
22 січня 2012 14:42
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
Смачних рецептів та натхнення на кухні!

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Наталочка
23 січня 2012 07:44
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Пляцок з вафлями
8 яєць
2 стакани цукру
1 стакан маку меленого
1 стакан горіхів мелених
1 ч.л. порошку до печива
2 ст.л. сухарів
1 стакан муки
вафлі
Спосіб приготування: Збити білки з цукром, продовжуючи збивати додати жовтки. Потім всипати мак, горіхи, муку, сухарі і порошок до печива. Все добре вимішати ложкою. З цього спекти два коржі.
Крем:
5 жовтків
2 стакани цукру
1 повна ложка муки
1 стакан молока
Це все заварити на слабкому вогні до густоти сметани.
Збити 400 гр. масла і додати охолоджену заварну масу.
Перемащуємо у такому порядку:
вафля-крем-корж-крем-вафля-крем-корж-крем-вафля.

Перейти на початок сторінки
Наталочка
23 січня 2012 08:13
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Пляцок з маком та вишнями
Білий корж:
6 яєць
1 стакан цукру
1 стакан муки
1 ч.л. порошку до печива
Білки збити з цукром, збиваючи додати жовтки. Всипати муку і порошок і акуратно вимішати. Пекти приблизно 30 хвилин. Готовий корж розрізати на двоє.
Темний корж:
6 яєць
1 стакан цукру
1 стакан муки
1 ч.л. порошку до печива
2 ст. л. какао
Все зробити як і на білий корж. Готовий корж розрізати на двоє.

Крем: Приготувати пудинг так як написано на упаковці, але додати стакан цукру. Збити 250 гр. масла і додати готовий пудинг. Ще раз добре збити.
Макова маса: не повний стакан маку розтерти у макітрі. 150 гр масла збити з 0,5 стаканом цукру пудри і додати мак.
Крім того потрібно стакан вишень. Можна морожених або консервованих.

Перемащуємо у такому порядку:
Білий корж- макова начинка-крем- темний корж-крем- вишня-білий корж-макова начинка-крем- темний корж.

Рецепт взято з сайту myrecipe.at.ua. Дякую автору Ірині за рецепти смачної випічки.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 11:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100