tay, Я чого так розпитую - вчора скачала собі курс і спробувала займатися))) Не все вийшло з першого разу, але нагрузка дуже гарна . Тремтіло все- ноги, руки. А сьогодні болять ті м"язи, про які я раніше і не здогадувалася))) Але загалом - сподобалося. Дякую tay
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Тремтіло все- ноги, руки. А сьогодні болять ті м"язи, про які я раніше і не здогадувалася
Pito4ka, я після першого заняття ледь з ліжка встала, думала, що вже більше туди не піду А зараз після тренування, такої енергії додається....
Дуже важливо кожну вправу робити правильно, щоб у ній брала певна група м'язів. Я ото колись дома прес качала тай думала, що молодець. А коли перший раз зробила його на калланетиці, то зрозуміла, що дома то я не прес качала, а.......
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Цікаво було б почути: може хтось займавсь калланетикою і які від цього враження та результати…
Каланетика, то дійсно класно, займалась нею 8 років тому, після перших занять боліло все тіло, а потім направилось, і почала отримувати задоволення. Можу сказати, що перед 2 вагітністю почала трохи займатись вдома і після родів почала трохи приходити до норми. Хоча це виключно залежить від організму. Якщо б мені довелось вибирати між ще якимось видом фітнесу, то обрала тільки каланетику.
я також вперше чую про такий" вид спорту".Також хотілаб кудись ходити,якби було куди,а в нашому селі і в районі хіба,що по-магазинах. В мене зайва вага ще з дитинства,дуже хотілосяб її трохи зменшити,та нажаль мене на довго не вистачає.Найбільше мені сподобалася японська дієта,але і її я більше 2 місяців не могла витримати
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Дуже важливо кожну вправу робити правильно, щоб у ній брала певна група м'язів. Я ото колись дома прес качала тай думала, що молодець. А коли перший раз зробила його на калланетиці, то зрозуміла, що дома то я не прес качала, а.......
Мене колись розумна людина вчила - коли робиш вправу - має бути боляче!!!! ))) То я на те і орієнтуюся)))) Лишилося розлюбити шоколад та тортики - і буду як модель))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)