Подоляночка! Цікава тема! Бачу, в нас багато декретчиків і начальників. Я за фахом економіст. Спочатку працювала бухгалтером на фармацевтичній фірмі, а потім - економістом в банку. Зараз - у декретній відпустці. Завдяки Дрімфуду, тепер трохи печу торти на замовлення. Швидше - для задоволення, ніж для заробітку. Тортики для мене - певний спосіб самореалізації у декреті. Дуже вже хочу на роботу.
А я...теж закінчила технікум по спеціальності"бухгалтер" ,а зараз вчуся в Кам"янець-Подільському університеті.В березні буде дипломна,а потім ще рік на вищу освіту...Після технікуму пішла працювати бухгалтером на державну роботу(пощастило потрати туди),два місяці поробила і в декрет...в якому вже два роки і два місяці...ще трошки і до праці...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
А я минулого року закінчила Львівський інститут економіки і туризму. Я - менеджер готельно-ресторанного бізнесу. Зараз я у декретній відпустці, печу тортики на замовлення і одночасно шукаю якусь роботу за спеціальністю.
Дуже приємно знайомитися з усіма вами ближче
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
О, а де я була, що цієї темки не бачила? У мене дві освіти: закінчила факультет іноземних мов та юридичний факультет у Чернівецькому національному університеті. Працюю на юридичному факультеті, але зараз у відпустці по догляду за дитиною.
Тортики для мене - певний спосіб самореалізації у декреті.
Майже так само)) Працювала в банку, вже рік як в декреті. Раніше робота займала весь мій час - торти пекла по великих святах. А тепер за остінніх три місяці -кожен тиждень новенький тортик, тепер ще й за прикрашання взялася.
Я вчитель початкових класів і християнської етики.Зараз у декретній відпустці.Про школу недають забути мої учні-діти (вже семикласники),які часто прибігають до мене,бо живу поряд зі школою.Дуже люблю свою роботу,хоч,інколи,дирекція доводить до сліз.Але подивлюся на щирі усмішки діток і про все забуваю.
Цікаву тему зачепили....і ямаю що розказати. Маю диплом вчителя географії і екології, на якого провчилась 5 років (та дарма), по цьому місця роботи нема і прийшлось щось шукати інше...знайшла, вихователь у дитячому садочку(цього року поступила у Києві вчитись на цю ж професію). Ну і така неофіційна, бездипломна, та більш корисна справа- це тортики...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!