Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Печиво через м'ясорубку
Майя Шутенко
5 грудня 2009 18:39
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
ПЕЧИВО ЧЕРЕЗ М"ЯСОРУБКУ


(рецепт сусідки Валентини)


1 пачка маргарину
5 склянок борошна
1 склянка цукру
1 домашнє яйце
0,5 склянки сметани
дрібка солі,0,5 ч.ложки соди,погашеноі оцтом
ванільний цукор 1 уп.
Замісити еластичне тісто і пропустити його порціями через м"ясорубку,для цього є спеціальні формочки.За відсутністю пристрою,можна викладати у вигляді звичайних невеличких гірок.Спечене печиво густо посипати цукровою пудрою!Смачного!
Порада-секрет:перед тим,як пропустити тісто через м"ясорубку, обсипте її всередині порошком до печева чи мукою.Печенько буде"кучерявим" :smile:
Перейти на початок сторінки
gutka
5 грудня 2009 19:10
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Майя Шутенко
ПЕЧИВО ЧЕРЕЗ М"ЯСОРУБКУ

ось це печево спробую я спекти, а то у мене є один рецепт, але печево не виходить таким, як я кажу "кучерявим", а підростає і має вигляд довгих гладеньких смужок
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
6 грудня 2009 11:18
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дякую всім за відгуки.З майонезом це печиво ще смачніше,більш розсипчасте,і майонезу можна брати 3/4 склянки
Перейти на початок сторінки
gutka
8 грудня 2009 18:45
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Печево через м"ясорубку* (з моєї кулінарної книги, рецепт переписала від своєї бабусі Каті років 25 тому назад)
2 склянки цукру
1 склянка сметани
1 склянка смальцю
1 склянка маргарину
2 яйця
1 ч. ложка амоняку
Борошно 6 склянок
я так як і бабуся випікала печево, а потім зліплювала по два перемазуючи печево тертим маком з варенням (зазвичай абрикосовим) а потім обсипала цукровою пудрою - виходила така собі "твікс палочка"
Перейти на початок сторінки
KASYA
19 лютого 2013 23:05
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Тістечка через м"ясорубку

Майя Шутенко і gutka ділились тут своїми переписами цього давнього і смачного печива. В мене ще інший перепис, теж дуже давній, йому певно більше як років 30, бо ще ходила до школи, коли мама його пекла.

Тісто:
1 яйце ціле
2 жовтки
1 склянка цукру
150 г смальцю
100 г олії
100 г маргарину
150 г сметани
2 ст. ложки майонезу,
1 чайна ложка соди погашеної оцтом, або пакетик порошку до печива
муки зразу додати 600 г , а далі досипати скільки потрібно.
Тісто виходить пісочне і жирне. Зробити тістечка


Випікати в гарячій духовці до 20 хв.



Охолоджені можна посипати цукром-пудрою.



Тістечка виходять дуже-дуже пісочні і крихкі.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Darka
19 лютого 2013 23:30
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Любимі печенька з дитинства.Дівчата чи є в продажі форма для мясорубки,на ту кукурузу? Десь попадала мені на якомусь сайті,совєцька ще але хотіли за ню $30, то дуже дорого.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
19 лютого 2013 23:42
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Майя Шутенко
Порада-секрет:перед тим,як пропустити тісто через м"ясорубку, обсипте її всередині порошком до печева чи мукою.Печенько буде"кучерявим"

Дякую Майєчко за гарну та корисну пораду.Тістечка дуже гарненькі.
Перейти на початок сторінки
Darka
24 лютого 2013 03:37
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Спекла печиво по Маїному рецепту,не таке кучеряве в мене вийшло але дуже смачне.В мене нема форми то пропускала через ситко.Дякую за рецепт.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
24 лютого 2013 13:56
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
В мене інший рецепт, завжди печу і дуже смачно
"ПЕЧЕНЬКО З МЯСОРУБКИ"
3-4 яйця
350гр маргарину
1 пакет майонезу
1 ч.л.порошку до печива
300 гр цукру
1 кг муки
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
1 серпня 2013 00:38
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Ось і мій рецепт Машинкові готувала за допомогою преса для печення

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100