Як я за ним сумую! Зараз живу за 450 км від Чернівців, маю малу дитину, тому змоги поїхати не має, а там лишились друзі, молодість, найкращі спогади! Оце надивлюсь на вулиці на яких не була вже майже два роки, зберусь, і поїду!!!!!!
Костя Люда, , Людочка,ти не одна,я також з Чернівець.Молодець,що взялася розказати дівчатам про наше місто.Дуже гарні,яскраві іллюстрації.А взагалі,пропоную робити виїздні симінари по черзі,у різних містах.Це дасть змогу познайомитисьне тільки нам,а й побачити в яких ми проживаємо,провести екскурсію.І ще,якщо комусь потрібна якась потреба в Чернівцях,а бракує часу,то звертайтесь,я допоможу,у нас маршрутки з Калинівського їздять у всіх напрямках,і можна передавати водіємЯ там сама часто буваю.Людочка, знайшла тебе в ,,однокласниках,,хочу з тобою поспілкуватись.
чомусь багато людей майже нічого не знають про Чернівці. До нас приїхали знайомі, то були трохи шоковані, кажуть ми навіть не уявляли, що у вас так класно.
А я відкрила для себе Чернівці коли переглядала шоу "Холостяк".Там був досить цікавий сюжет і про ратушу, і про схожість з Парижем.Гарне місто.
Ось і повернулась я з Чернівців..місто це мене вразило до глибини душі. Воно чистіше за Київ, тихіше, спокійніше і взагалі дуже гарне!!!! чарівне місто) хочу туди ще і ще!