Костя Люда, ви навіяли на мене ностальгію - я навчалась у Чернівцях у ЧНУ ім. Юрія Федьковича.Не була там уже майже 2 роки, дуже сумую за містом, хто там не був раджу з'їздити - не пожалкуєте!
Lusuchka, чомусь багато людей майже нічого не знають про Чернівці. До нас приїхали знайомі, то були трохи шоковані, кажуть ми навіть не уявляли, що у вас так класно.
Звичайно, Чернівці ще й славляться своєю "Калинкою" (Калинівський ринок- досить великий оптово-роздрібний базар). Але то не найкраще що є в місті. Хоча багато людей,які були в місті, були тільки там.
Привіт дівчата! Чернівці я запамятала як місто де здобувала знання,де пройшли самі найкращі студенські роки. Готель Буковина Це двері моєї рідної Медичної академії, яка мені дала путівку в життя.
Костя Люда, маю давню мрію побувати у вашому славному місті. Чоловік завжди з такою ностальгією згадує, про чарівні вулиці, неповторну архітектуру міста ну і звичайно про свої студенські роки, про друзів, що живуть і працюють у вашому місті. Дякую за екскурсію.
--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Костя Люда, дякую за подорож в минуле! Я навчалася в ЧДУ, знайшла собі чоловіка, і... тепер живу неподалік, у Вижниці, тож у Чернівцях досить частенько, але побачила їх зовсім в іншому ракурсі - вони ж бо дійсно надзвичайно красиві! Колись про них казали: "Це - маленький Париж!"
Яналу, коли я тільки приїхала вчитись в місто, то моя знайома мені сказала, що милуйся містом, поки ти до нього не звикла. То дійсно, тепер багато чого не помічаєш. А ще кажуть, що ніхто не знає так добре місто як туристи з іншого міста.
Костя Люда,я живу за 36км від Чернівців в місті Снятині.Дуже часто буваю в чернівцях,але переважно в таких магазинах,як Караван,Метро,Епіцетр,звичайно Калинівський базар.Також часто проїхала біля парку шевченка та по їнших вулицях.Ну одним словом трохи місто знаю,але такої краси якщо чесно не замічала ніколи і навіть не знала,що такі будівлі є в чернівцях.Коли вже буде тепленько обов"язково поїду з чоловіком і донею на екскурсію,також дуже хочу в Сонячну долину,бачила в знайомих фото там дуже гарно!!!
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.