Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Відповісти
 Савоярді
Натонька
прагну досконалості...
23 січня 2013 19:08
Повідомлення #21


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
LiLu,
в нас на базарі продають, де польські і італійські товари

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
KASYA
23 січня 2013 19:59
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
В Сільпо на Городоцькій (в Скрині) сьогодні зранку Савоярді точно було. Бачила особисто.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Галиночка
23 січня 2013 20:18
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
LiLu,
А Метро у вас є? Там завжди є це печиво. У сільпо продають італійське савоярді по 20 грн 200 г, а на Метро фірми Aro (метрівська фірма) по 11 грн.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
23 січня 2013 22:10
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Дамські пальчики або "Савоярді"


Складники:

3 яйця,
75 гр муки,
75 гр цукру,
масло (для змащування дека),
цукрова пудра для посипання

Приготування:

1. Білки відокремити від жовтків. (Яйця бажано мають бути з холодильника, щоб білки згодом краще збилися. Посуд обов'язково має бути сухим.)

2. У жовтки всипати половину цукру і збити міксером на високій швидкості в піну. Жовтково-цукрова маса повинна сильно посвітліти, стати майже білою.

3. Після того, як жовтки ми збили, всипати до всю муку, і гарненько вимісити. Повинно вийти однорідне туге тісто.

4. В останню чергу збити білки, щоб вони не встигли осісти. Коли білки вже зіб'ються в дуже щільну повітряну масу, додати до них поступово, продовжуючи збивати, цукор, що залишився. Збиті білки ОБОВ'ЯЗКОВО повинні стати дуже щільною, повітряною масою, це важливо! .

У жовткове тісто акуратно вмішати спочатку пару столових ложок збитих білків. Консистенція тіста після цього стане податливіша, і тоді потрібно ДУЖЕ акуратно вмішати в тісто останні білки, щоб вони не осіли. (у рецепті-оригіналові вказувалося, що потрібно дивитися по консистенції тіста, і можливо не всі білки знадобляться. Завжди потрібно орієнтуватися все ж не на кількість білків, а на консистенцію тіста. Воно має бути повітрям, але не рідким, залишатися досить густим, щоб не розтікалося по деку)

6. Коли тісто готове, акуратно перекласти в кондитерський мішок, шприц, або звичайний пакет, в кутку якого зробити необхідної величини отвір.

7. Деко застелити папером для випічки і змастити її вершковим маслом. На папір видавлювати палички завдовжки близько 10 см .

Поставити печенько (вийшло не зовсім повних 2 дека) в заздалегідь розігріту до 150°С духовку + конвекція . Через 15 хвилин печенько готове. Вони виявилися готовими, але не до кінця сухими. Дала духовці остигнути, і потім зробити зовсім маленький вогонь, і поставити печиво на решітку ще підсушитися хвилин 15. Після охолодження вони стали такими, як треба. Головне, щоб печенько вийшло сухим, хрустким і не згоріло при цьому.



Рецепт з нету
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
23 січня 2013 22:14
Повідомлення #25


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Натонька
LiLu,
в нас на базарі продають,

Ну ясне діло , я поїду до тебе зара за печеньком :lol: В нас тоже продають , але сьодні не було їх ніде , якоїсь біди , а мені тре було строчно вже .
Цитата: Галиночка
а на Метро фірми Aro (метрівська фірма) по 11 грн.

оооо! буду знати . Є у нас Метро. Саме цікаве, шо я там ані разу ще не була :smile:

Добила я ті печенька , але за другим рецептом . В ході дійства зрозуміла де моя помилка була (вроді) . Коли вкінці вже все перемішуємо , я забагато мішала масу,тому вона рідла. Все рівно мушу спекти ще раз. І трохи затонкі вони в мене , то вже всьо буду знати при іншим разом. Зробила десерт Тірамісу, не знаю шо вийде там, побачу. Але не думала шо такий простенький десерт мені так вдасться тяжко йой! :wassat:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
23 січня 2013 23:19
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
LiLu,Шветка, а то всьо печеня шо ся не вдало, хто доїдати буде???)))) :lol:
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
23 січня 2013 23:27
Повідомлення #27


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
мари4ка,
песиків покаж))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
23 січня 2013 23:30
Повідомлення #28


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: мари4ка
LiLu,Шветка, а то всьо печеня шо ся не вдало, хто доїдати буде???))))

Голуби! :lol: Не смійсі з мене , бо ти сі тоже шось не вдась! І буш згадувати мене! :laughing:Чи може хтілас би ти , як хоч то кажи :lol:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
23 січня 2013 23:32
Повідомлення #29


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
LiLu,
я чуть язик не поламала, поки прочитала, шо ти написала :lol:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
23 січня 2013 23:34
Повідомлення #30


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Натонька
LiLu,
я чуть язик не поламала, поки прочитала, шо ти написала

Ну то я вже так аби посміятись . Але я можу добре писати :smile: А то подумають ,шо я якесь затуркане.

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 06:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100